سعید جلودار در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: راه اندازی موقت این سامانه بهره برداری لحظه ای از سامانه های نیروگاهی را ارتقا داده و بهره برداری بهینه از وضعیت تجهیزات نیروگاهی را ممکن می کند.
وی افزود: این سامانه، اطلاعات تولید انرژی، وضعیت نیروگاه و پستهای برق و اندازه گیری پارامترهای الکتریکی را دریافت و به صورت لحظه ای گزارش می دهد.
جلودار ادامه داد: این سامانه قادر است گزارشهای مورد نیاز را در قالب شکلهای مختلف نرم افزاری و ارسال پیامک به قسمتهای تصمیم گیرنده این سازمان ارسال کند.
وی با اشاره به اینکه تا پیش از راه اندازی این سامانه، وضعیت نیروگاه ها از طریق تلفن، نمابر و ایمیل رصد می شد، ادامه داد: شرکتهای آب منطقه ای کشور هم اکنون فاقد سامانه پایش خودکار اطلاعات بوده و سازمان آب و برق خوزستان در این زمینه پیشتاز است.
مدیر مرکز کنترل آب و برق خوزستان اضافه کرد: برای اجرا و تکمیل این پروژه توسط معاونت بهره برداری سد و نیروگاه سازمان آب و برق خوزستان، مبلغ یک میلیارد و 350 میلیون ریال پیش بینی شده که تاکنون حدود 900 میلیون ریال هزینه شده است.
دیسپاچینگ آب سازمان آب و برق خوزستان در سال 1379 تشکیل و در سال 84 بخش برنامه ریزی و جمع آوری آمار برق نیز به آن افزوده شد.
نظر شما