سید بهاء الدین حسینی هاشمی در گفتگو با مهر با اشاره به اجرای قانون بانکداری اسلامی در کشور از سال 63 تاکنون، گفت: ریسک سرمایه گذاری بانکداری اسلامی نسبت به سایر بانکداریها پائین است، مشروط بر اینکه قانون عملیات بانکی بدون ربا صحیح اجرا شود.
مدیرعامل بانک جدید التاسیس تات تاکید کرد: بانکداری بدون ربا اگر به دور از دخالتهای سیاسی و غیرسیاسی با اختیار کامل و در اختیار داشتن ابزار مختلف بتواند عمل کند، به طور حتم بدور از ریسکهای سرمایه گذاری خواهد بود.
وی با بیان اینکه بانکداری بدون ربا ریسک سرمایه گذاریهای را مدیریت می کند، افزود: به عبارت دیگر، در این نوع بانکداری بانک به عنوان نماینده سپرده گذار، ریسک را مدیریت می کند و مخاطرات را به حداقل می رساند.
حسینی هاشمی مهمترین نقطه قوت بانکداری اسلامی را نظارت و تقسیم سود عنوان کرد و گفت: اگر در این بانکداری سودی حاصل شود، بین بانک، سپرده گذاران و سرمایه گذاران تقسیم می شود و اینگونه نیست که به نرخ خاصی توجه شود و چه سرمایه گذاری به سود منتهی شده باشد و چه نشده باشد، سهم خود را بخواهد.
وی اضافه کرد: بانکداری اسلامی همراه سرمایه گذار است و به سرمایه گذار کمک فکری و اعتباری می دهد و تلاش می کند که یک سرمایه گذاری به ارزش افزوده و سود دهی برسد.
نظر شما