به گزارش خبرنگار مهر در اراک، این سند دارای 34 شاخص کمی و کیفی، 30 راهبرد و 91 اقدام است که علاوه بر معرفی مزیت ها و تهدیدهای استان در بخش صنعت و معدن به ارائه راهبردهای زنجیره تولید تا صادرات پرداخته است.
ارتقای جایگاه صنعت و نقش معادن استان مرکزی در کشور، افزایش سطح بهره وری عوامل تولید، روشهای رقابت پذیری صنایع، تکمیل حلقه های بازاریابی، صیانت از محیط زیست، ایجاد مناطق ویژه اقتصادی، شرکت های بسترساز صادرات، فرصت سازی تجارت الکترونیک، تقویت خدمات فنی و مهندسی و بهبود تولید پژوهش محور از جمله هدفگذاری ها و شاخصه های تعیین شده در این سند است.
تمرکز و گسترش شرکت های مادرتخصصی صنعت، خوشه های صنعتی و توجه به پراکنش جغرافیایی صنعتی و معدنی از دیگر شاخصه های هدفگذاری شده این سند است.
برای تدوین این سند راهبردی 17 جلسه تخصصی و 860 نفر ساعت، مباحث علمی توسط 14 دستگاه صنعتی و سه تشکل خصوصی برگزار شده است.
استان مرکزی با برخورداری از دو هزار و 600 واحد تولیدی و صنعتی و تنوع در تولیدات، دومین قطب صنایع مادر و چهارمین قطب صنعت کشور است که باید با سیاستهای کارآمد در قالب این سند جایگاه مذکور حفظ و بهبود یابد.
نظر شما