به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد بشارت در جمع خبرنگاران گفت: شرکت آبهای معدنی دماوند از سال 1352 کار خود را آغاز کرده و در سال 1378 توسط مدیریت فعلی از بنیاد مستضعفان خریداری شده است، ضمن اینکه میزان تولید شرکت از سال مذکور تا کنون 22 برابر شده است.
وی با بیان اینکه شرکت آبهای معدنی دماوند هم اکنون 40 درصد بازار مصرف آب بسته بندی شده کشور را در اختیار دارد، افزود: این سهم با توجه به تقسیم 60 درصدی بازار بین بیش از یکصد شرکت نشان دهنده جایگاه دماوند در این صنعت است.
بشارت با اشاره به اینکه شرکت آبهای معدنی دماوند تنها تولید کننده آب معدنی است که علاوه بر کسب استاندارد ملی ایران، سه گواهینامه ایزو 9001 (کیفیت)، ایزو 14001 (محیط زیست) و ایزو 22000 (سلامت) را در اختیار دارد، اظهارداشت: آب تولیدی این شرکت اضافه بر آنکه در هر ساعت با نمونه گیری تصادفی با استانداردهای ملی آب تطبیق داده می شود به طور منظم به تایید آزمایشگاه های وزارت بهداشت و موسسه ملی استاندارد رسیده و به عنوان تنها شرکت ایرانی هر سه ماه یکبار به تایید آزمایشگاه های شرکت دنون فرانسه (بزرگترین تولید کننده آب معدنی جهان و شریک شرکت دماوند) می رسد.
به گفته مدیرعامل شرکت آبهای معدنی دماوند، همچنین سیستمها و فرآیندهای شرکت آبهای معدنی دماوند هر سال توسط (National sanitary foundation) مورد ارزیابی سلامت و بهداشت قرار می گیرد. این مرجع یکی از معتبرترین نهادها برای تضمین حضور در بازار مصرف آب معدنی در اروپا و آمریکای شمالی است.
وی در ادامه با بیان اینکه تا کنون تمام ظرفیت کارخانه دماوند به نیازهای بازار مصرف داخلی اختصاص پیدا کرده و به غیر از فروش جزئی به چندد کشور مقوله صادرات در دستور کار جدی شرکت قرار نداشته است، در عین حال گفت: با نصب خط جدید تولید در سالجاری و افزایش توان تولید به بیش از یک میلیون بطر در روز برنامه گسترده صادرات را در دستور کار قرار داده است.
بشارت از شرکت آبهای معدنی دماوند به عنوان شریک بزرگترین تولید کننده آب معدنی در جهان یاد کرد و افزود: طی سالهای گذشته بالغ بر 30 میلیون دلار سرمایه گذاری جدید خارجی را به کشور وارد کرده است، ضمن اینکه در این مدت بیش از 150 میلیارد ریال نیز از منابع داخلی صرف سرمایه گذاری جدید کرده است.
به گفته وی، شرکت آبهای معدنی دماوند به عنوان اولین شرکت خصوصی ایرانی حامی یونیسف با اختصاص درصدی از فروش خود به برنامه های این نهاد از سال 1385 تا کنون توانسته بانی سواد آموزی به 4500 دختر و تاسیس 25 مهد کودک روستایی در استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان و آذربایجان غربی شود.
مدیرعامل شرکت آبهای معدنی دماوند کمک به برنامه های توسعه منطقه دماوند (همچون تاسیس مدارس ورزشی) و یاری رساندن به کودکان مبتلا به سرطان از طریق موسسات خیریه از جمله محک و موسسه بهنام دهش پور را از دیگر فعالیتهای اجتماعی شرکت دماوند عنوان کرد.
بشارت در ادامه خبر داد برای نخستین بار آب معدنی یک لیتری با درپوش و طراحی ورزشی طی هفته های آتی به بازار ایران عرضه خواهد شد. نوشابه تاپسیا در سه طعم پرتقالی، لیمویی و کولا و طعم جدید میوه های گرمسیری (تروپیکال) و همچنین آب گازدار دیگر اعضای جدید خانواده محصولات دماوند در سال جاری خواهند بود.
بشارت که رئیس انجمن تولیدکنندگان آبهای معدنی ایران نیز است، در پاسخ به این پرسش که آیا در این صنعت نیز همچون صنعتهای دیگر آبهای زیرپله ای وجود دارد، گفت: آب زیرپله ای نداریم، چون وزارت بهداشت آزمایشهای متعددی را بر روی آبهای معدنی بسته بندی انجام می دهد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان آبهای معدنی ایران همچنین تصریح کرد: استفاده مجدد از بطری آبهای معدنی از لحاظ بهداشتی ایرادی ندارد.
به گزارش مهر، آب معدنی چشمه اعلاء دماوند واقع در منطقه دماوند و در فاصله حدود 70 کیلومتری شمال شرقی تهران است.
نظر شما