نماینده جمهوری اسلامی ایران در نخستین اجلاس مقابله با خشونت علیه زنان و دختران که از سوی دفتر سازمان ملل متحد چندی پیش در تایلند برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص نتایج این اجلاس و دستاوردهای آن برای کشورمان اظهار داشت: در این اجلاس که با حضور نمایندگان بیش از 50 کشور در بانکوک برگزار شد پس از قرائت گزارش وضعیت زنان و دختران در ایران، حاضران به اتفاق کشورمان را به عضویت 10 کشور کمیته اجرایی تدوین مقررات و منشور جلوگیری و مقابله با خشونت علیه زنان و دختران پذیرفتند.
عزت الله یوسفیان ملا افزود: در گزارش ارائه ای در این اجلاس از تلاشهایی که ایران در سالهای اخیر و توجه به زنان و جلوگیری از آزار و اذیت علیه زنان و دختران می شود، گفته شد.
وی با مناسب خواندن وضعیت کشورمان در این خصوص در مقایسه با برخی کشورهای دیگر شرکت کننده در این اجلاس عنوان کرد: البته این وضعیت و رسیدگی و پیشگیری از خشونتها و آزارهای قومی و قبیله ای که در برخی از مناطق کشور همچنان وجود دارد، کافی نیست.
یوسفیان ملا اضافه کرد: همچنان در برخی استانهای محروم که دارای زندگی های قومی و قبیله ای هستند آداب و رسوم و سنتهای اشتباه و غلط مربوط به امر ازدواجهای غیرمنطقی و حتی بدون در نظر گرفتن خواسته دختران و دعواهای طائفه ای و برخی خشنوتهای افراطی مردان قبایل علیه زنان وجود دارد که باید در برنامه ای با آن به شدت مقابله شود.
وی ادامه داد: دفتر مقابله با خشونت علیه زنان و دختران سازمان ملل متحد در اجلاس بعدی خواهان تغییراتی در وضعیت فعلی خشونت علیه زنان ودختران در برخی مناطق محروم ایران است.
نماینده کشورمان در اجلاس تایلند اظهار داشت: دفتر مقابله با خشونت علیه زنان و دختران سازمان ملل متحد در این خصوص کمکهای مالی را برای این مهم در نظر گرفته که بزودی آن را اختصاص خواهد داد.
یوسفیان ملا خاطرنشان کرد: در این اجلاس از سوی دفتر مقابله با خشونت علیه زنان و دختران سازمان ملل متحد اعلام شد، زنان و دختران در بیشتر کشورهای عربی و بخشی از شبه قاره هند همچنان بیشترین قربانی خشونتها هستند.
نظر شما