عبدالمجید عبدلی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس، افزود: موهبت و مزیت دریا در هرمزگان فعالیت صید و صیادی را به عنوان یک پتانسیل ویژه ایجاد کرده است بطوری که فرآیند توسعه استان بر پایه مدیریت و امکان دریا و آبزی پروری ساحلی و دریایی بنا شده از این رو شیلات و آبزی پروری می تواند در فرآیند توسعه و تحول استان از عمده ترین راهبرد های توسعه باشد و گامی موثر در توسعه صادرات غیر نفتی و استان بر دارد.
وی بیان کرد: به منظور حمایت و تشویق صادرکنندگان میگو استان و در راستای اهداف توسعه صادرات غیر نفتی به صادرکنندگان میگوی پرورشی یارانه صادراتی توسط سازمان بازرگانی استان پرداخت شده است.
عبدلی زاده خاطرنشان کرد: لازم است تمامی دستگاه های متولی در جهت حمایت از این صنعت به منظور صادرات گام بردارند زیرا اگر تولید این محصول دچار چالش باشد به طبع آن صادرات محصول افت می کند.
وی از ارائه پیشنهاد ایجاد و توسعه خوشه های کسب و کار صادراتی در صنایع شیلاتی خصوصا میگوی پرورشی و تدوین سند راهبردی صنایع شیلاتی و پرورشی میگو با تاکید بر صادرات در کارگروه صادرات غیر نفتی استان خبر داد.
رئیس سازمان بازرگانی هرمزگان افزود: دستیابی به صادرات موفق و پایدار تنها در سایه یک برنامه مدون و همه جانبه که سمت و سو و جهتگیری های توسعه تجارت خارجی رد آن به صورت ملموس و شفاف پیش بینی و تعیین شده باشد مقدور است.
وی بیان کرد: محصول نهایی فرآیند برنامه راهبردی توسعه تجارت خارجی استان مجموعه رسالت و ماموریت اهداف کیفی و کمی استان در حوزه تجارت خارجی برای یک دوره 2 و 5 ساله و بالاخره استراتژیها، برنامه های عملیاتی و اقدامات اصلی اجرایی برای نیل به اهداف تعیین شده جهت توسعه تجارت خارجی استان است.
نظر شما