به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، محمدرضا تاکایدی افزود: بر اساس آخرین گزارش دریافتی از منطقه، هم اکنون حفاری این چاه در عمق دوهزار و 500 متری در حال اجرا است.
تاکایدی گفت: حفاری نخستین حلقه چاه تحت عنوان چاه سالار یک فروردین ماه گذشته در منطقه بهرگانسر، 42 روز زودتر از برنامه پیش بینی شده از سوی مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران به عنوان کارفرما به اتمام رسید.
وی اظهارداشت: عملیات حفاری نخستین حلقه چاه از این مجموعه از 20 دی 1387 با استفاده از دستگاه حفاری دریایی شهید رجایی آغاز شد و در عمق سه هزار و 40 متری پایان یافت.
تاکایدی توضیح داد: حفاری در موقعیت فارور بلافاصله پس از پایان کار حفاری نخستین چاه در منطقه بهرگانسر با انتقال دستگاه حفاری شهید به موقعیت جدید واستقرار دکل آغاز شد.
سرپرست معاونت مدیرعامل در امور عملیات حفاری شرکت ملی حفاری ایران یادآور شد: بر اساس برنامه ریزی، پشتیبانی تدارکاتی حفاری دو حلقه چاه اکتشافی بافیمانده از طریق جزیره کیش انجام خواهد شد.
به گفته مسئولان مربوط در شرکت ملی حفاری ایران، با تلاش شبانه روزی متخصصان، کارشناسان و کارکنان مجرب فنی این شرکت در اجرای پیش از موعد حفاری چاه سالار یک، چهار میلیون و 108 هزار دلار صرفه جویی ارزی عاید کشور شد.
حفاری چاه های دریایی در مقایسه با خشکی دارای ویژگی های فنی و تخصصی، همچنین دشواری های فراوان از جمله در زمینه شرایط محیطی است که نیاز به تجربه، تخصص، تحمل و بردباری زیادی دارد.
شرکت ملی حفاری ایران با در اختیار داشتن دستگاه های حفاری دریایی شهید رجایی، مدرس و مورب (ابوذر) و دو دستگاه استیجاری هم اکنون حفاری چاههای نفت و گاز ایران در خلیج فارس را به عهده دارد.
نظر شما