حجت الاسلام سید رمضان موسوی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین گفت: با توجه بیشتر به برنامه های تولیدی در شبکه های استانی صدا وسیما و پخش برنامه های فاخر با رنگ و لعاب مناطق مختلف کشور به غنای محتوای برنامه های تلویزیونی کمک خواهیم کرد.
وی افزود: در شهرستانها نیروهای توانمند و مستعد زیادی وجود دارد که در صورت حمایت لازم قادر هستند با تولید فیلمها و سریالهای مخاطب پسند تنوع برنامه ها را بیشتر کنند.
معاون امور مجلس و استانهای سازمان صداوسیما یادآور شد: شبکه های استانی پشتیبان اصلی شبکه های سراسری هستند که درصورت واگذاری ساخت فیلمها و سریالها به آنها می توانند ضمن معرفی توانمندی ها، ظرفیتها و آداب و رسوم و لهجه و گویشهای زیبا و شیرین محلی در شبکه های سراسری در مسیر آشنایی بیشتر مردم با فرهنگ غنی ایرانی گام بردارند.
موسوی مقدم تصریح کرد: آینده رسانه ملی را شبکه های استانی رقم خواهند زد و در رقابت فشرده و نزدیک در عصر رسانه ای حاضر تنها شبکه هایی می توانند موفق و مطرح شوند که از ابتکار، خلاقیت و نوآوری بیشتری برخوردار باشند.
وی گفت: شبکه های استانی باید با دست پر و ساخت و تولید فیلمهای ارزشی خود را بیشتر ثابت کنند و بدانند مسئولان سازمان از نظر اعتبار و امکانات آنها را حمایت خواهند کرد.
موسوی مقدم اظهار داشت: اگر در طول سال هر شبکه استانی تنها یک تله فیلم، یک سریال چند قسمتی قابل پخش از شبکه سراسری بسازد می توانیم سالانه 30 تا 40 فیلم و سریال ایرانی با حال و هوای بومی و محلی را از رسانه ملی پخش کنیم که این کار به غنای فرهنگی کشور، توسعه استانها و معرفی مناطق مختلف کشور موثر خواهد بود.
معاون امور مجلس و استانهای سازمان صدا وسیما نیز اظهار داشت: در سال جاری ساخت سریال و فیلمهایی با مضامین بومی و محلی از روند روبه رشد و قابل توجهی برخوردار بود که این کار تا پایان سال هم تداوم خواهد داشت.
موسوی مقدم استاندارد سازی تولیدات مراکز را از برنامه های جدی سال جاری ذکر کرد و گفت: در این طرح کلیه تولیدات مراکز با استانداردهای ملی و سراسری ارزیابی و هماهنگ می شود و با برآورد هزینه تولید برنامه مطابق با تهران انگیزه لازم را در سازندگان برنامه ها ایجاد خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: با استانداردسازی برنامه های مراکز تولیدات فاخر و ارزشمند مراکز قابلیت پخش از شبکه های سراسری را پیدا خواهند کرد که این کاردر شکوفایی استعدادها و فراهم شدن بستر رشد نیروهای شهرستانی هم موثر خواهد بود.
موسوی مقدم گفت: در ماه رمضان امسال شبکه های استانی در تولید برنامه های معارفی و دینی و مناسبتی جهش قابل توجهی داشتند به طوریکه در پنج ماهه امسال تولیدات استانها که با رعایت اصول فنی و محتوایی و توجه به کیفیت و رعایت شاخصهای بومی و محلی 30 درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت.
وی تاثیرگذاری رسانه ملی در بخشهای مختلف کشور را وسیع و گسترده دانست و گفت: نیروهای شاغل در صداوسیما باید با افزایش آگاهی و بینش سیاسی، اجتماعی و فرهنگی خود در اطلاع رسانی دقیق و به موقع، شفاف سازی وقایع و آرام کردن فضای کشور در شرایط مختلف نقش موثر خود را به نحو مطلوب ایفا کنند.
نظر شما