به گزارش خبرگزاري مهر، وزير مسكن و شهرسازي امروز در هفتمين اجلاس هيات عمومي سازمانهاي نظام مهندسي ساختمان كشور در مشهد با بيان اين مطلب گفت: طرح هاي انبوه سازي مسكن به دليل افزايش كيفيت ساخت و سازو وكاهش خود بخود قيمت واحد مسكوني در پروژه هاي انبوه سازي در مقايسه با تك واحدي مورد تاكيد دولت است.
علي عبدالعلي زاده با تاكيد بر اينكه حمايت از انبوه سازان ، سياست اجرايي وزارت مسكن و شهرسازي است ، از بازنگري قانون انبوه سازي در كشور خبرداد و گفت: در اين بازنگري ، ساخت و سازدر گستره بيش از پنج هزار متر مربع در قالب انبوه سازي تعريف مي شود .
وي صرفه جويي در مقياس ، مصالح ساختماني ، طراحي و تكنولوژي نوين را از موارد و قوانين موجود در قانون انبوه سازي دانست .
وي، با اشاره به كم مقاوم بودن مسكن ارزان قيمت گفت: وزارت مسكن وشهرسازي از ساخت مسكن ارزان قيمت حمايت نمي كند زيرا معتقديم كه در ساخت اين نوع مسكن از مصالح كم مقاوم استفاده شده و نظارتي بر ساخت و ساز آن وجود ندارد.
عبدالعلي زاده با بيان كاهش مقاومت مسكن ارزان قيمت در مقابل زلزله و سيل تصريح كرد: مسكن مناسب و خوب بايد حداقل نيم قرن دوام داشته باشد .
وزير مسكن و شهرسازي با اشاره به اينكه 2/7 ميليون واحد مسكوني در كشوردر مقابل زلزله آسيب پذيرند گفت: سازمانهاي نظام مهندسي بايد از زلزله به عنوان يك فرصت براي ارايه راهكارهاي نوين براي مقابله با آن استفاده كنند .
وي از تربيت كاردان ساختمان درمجموعه آموزش متوسطه و دانشگاهي خبرداد وافزود: اين وزارتخانه توسعه رشته هاي مرتبط با ساختمان در نظام آموزشي كشور دنبال مي كند .
اين مقام مسئول وجود 15 هزار كاردان و 70 هزار مهندس ساختمان در مجموعه سازمان نظام مهندسي ساختمان كشور ا فاجعه اي براي كشور دانست وتاكيد كرد: در شرايط فعلي در بخش ساخت و ساز ها نياز به كاردان داريم تا كارشناس ، تا بتواند صنعت ساختمان را همراهي كند
عبدالعلي زاده سازمان نظام مهندسي ساختمان را نهادي مسئوليت پذير در مقابل مردم و مسئوليت ساز در كنار دولت خواند و گفت: دولت و سازمان نظام مهندسي ساختمان را يك نهاد توانمند و كارآفرين دانسته و انتظار بيشتري از اين سازمان دارد .
همچنين رييس سازمان نظام مهندسي ساختمان با اشاره به اينكه هر روز شاهد كاهش عمر مفيد ساختمان ها دركشور هستيم گفت: نبود فرهنگ نظارت، عدم فرهنگ سازي و عدم پايداري در بعد نظارت از جمله عواملي است كه صنعت ساختمان كشوررا تهديد مي كند .
محمد غرضي تاكيد كرد: بافتهاي فرسوده بعنوان زير ساخت توسعه بايد به سمت و سويي سوق داد تا بخشي از نيازهاي ساختمان سازي كشور را جوابگو باشد .
وي گفت: بافتهاي فرسوده بعنوان زير ساخت توسعه بايد به سمت و سويي سوق داد تا بخشي از نيازهاي ساختمان سازي كشور را جوابگو باشد .
شهردار مشهد نيز نظارت در بخش ساختمان سازي در كشور را ضعيف دانست و افزود: در زمان حاضر به دليل ناهماهنگي بين شهرداري ، سازمان مسكن و شهرسازي و نظام مهندسي ساختمان بخش نظارت بر ساخت و ساز ضعيف است .
وي تاكيد كرد: اين ناهماهنگي به پديده ساخت و سازهاي غير مجاز و بدون نظارت دامن زده است .
سياستهاي كشور در زمينه ساخت و ساز بايد طوري باشد كه در آينده نزديك هيچ فردي واحد شخصي نسازد و از توليد كنندگان ذيصلاح نياز خود را تامين كند.
کد خبر 95252
نظر شما