به گزارش خبرگزاری مهر، "جوزف جوفه" تحلیلگر آلمانی و از ناشران نشریه آلمانی "دی سایت" که همزمان به تدریس در دانشگاه "استن فورد" کالیفرنیا نیز مشغول است در گفتگو با روزنامه "تاگس اشپیگل" با این ادعا که کارخانه جدید غنی سازی اورانیوم چیزی را که همواره ایران انکار می کند یعنی تصمیم برای ساخت سلاح اتمی را نشان می دهد، درباره صدور قطعنامه جدید علیه ایران اظهار داشت: قطعنامه تنها یک مورد موفقیت را در آفریقای جنوبی تجربه کرده است و البته آن بیست سال به طول انجامید.
وی افزود: چنین روشی را دنیا با توجه به ابزارهای بسیاری از جمله گاز و نفت که ایران در اختیار دارد در پیش نخواهد گرفت. بسیاری قدرتهای بزرگ در دنیا هستند که به دلایل اقتصادی و ژئوپلیتیک به ایران نیاز دارند.
این تحلیلگر آلمانی در بخش دیگری از این گفتگودرباره نشست G20 در پترزبورگ گفت: ما اجازه نداریم شرایط منحصر به فرد در بحران اقتصادی را با مفهوم تولد یک دنیای جدید اشتباه بگیریم. سابق همه قدرتهای اقتصادی مهم در یک قایق می نشستند و مشترکا از خطری می هراسیدند. هر کس آن چیزی را انجام می داد که همه انجام می دادند.
وی افزود: اما با حضور سی ساله جی هشت هر کس در قایق جداگانه ای نشسته است. کسی رشد می کند که دیگری را سرکوب کند. یکی دچار تورم است و دیگری نه. پیشرفتهای نابرابر در دنیا وجود دارد. هر کسی هر آنچه برای وی مناسب است را انجام می دهد.
در چنین شرایطی همه بیست کشور عضو G20 باید سیاستهای اقتصادیشان را به منظور یک ارزیابی عمومی ارائه دهند بعد این پرسش مطرح است که آیا اجباری برای هماهنگی بین کشورها به وجود می آید؟ پس از این مرحله ما مسئله یک حکومت جهانی را یکبار دیگر ارائه می دهیم.
نظر شما