ابوالقاسم نجفي در گفتگوبا خبرنگار اجتماعي خبر گزاري مهر با بيان اين مطلب گفت : در سال 1335 ، تنها 3 درصد از افراد جامعه بالاي 60 سال سن داشتند كه اين تعداد با 2 برابر افزايش به 6/6 دهم درصد در سال 1375 رسيده است .
وي افزود : ميانگين سن جمعيت كشور در سال 1355 در ايران 4/17 سال بوده كه اين آمار در سال 75 به 4/19 سال و در سال 81 به 22 سال رسيده است و پيش بيني مي شود در سال 1425 ميانگين سن جمعيت كشور به حدود 35 سال برسد يعني ديگر جمعيت جواني در كشور نخواهيم داشت و اين همان بحراني است كه طي 50 سال آينده در صورت عدم برنامه ريزي صحيح در اين زمينه با آن مواجه خواهيم شد .
نجفي با اشاره به كمبود تعداد مراكز بهداشتي ، درماني و تخصصي سالمندان در كشور اظهار داشت : سالمندان به مراكز درماني و بهداشتي تخصصي نياز دارند تا هر 6 ماه يكبار به لحاظ وضعيت جسماني تحت معاينه قرار گرفته و در هنگام بروز مشكل و بيماري به موقع شناسايي و درمان شوند وهمين امر لزوم گسترش مراكز تخصصي درماني ويژه سالمندان در هر منطقه و در سطح هر استان و شهرستان كشور را بيش از پيش ضروري مي سازد .
وي در ادامه تصريح كرد : در صورتيكه مسوولين در برنامه ريزي هاي توسعه اجتماعي ، اقتصادي و فرهنگي خود راههاي كنار آمدن با بحران سالمندي را لحاظ نكنند ، مسلما در آن زمان با مشكلات حادي در ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف خود مواجه خواهند شد .
نظر شما