۲۶ تیر ۱۳۸۳، ۱۲:۳۱

معاون وزير حمل و نقل سوريه در امور دريايي در جمع خبرنگاران خواستار شد:

ورود شركتهاي ايراني براي مناقصه ترمينال بنادر سوريه

دكترعمادالدين عبدالحي گفت: تعرفه هاي پايين بندر شهيد رجايي نسبت به بنادر حوزه درياي خزر به خصوص بندر جبل علي، يك امتياز براي بندر فوق است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي"مهر"، معاون وزير حمل و نقل سوريه در امور دريايي كه به پرسش هاي خبرنگاران پاسخ مي داد، با اشاره به تجهيزات و امكانات موجود در بندر شهيد رجايي اظهارداشت: درآينده اي نزديك بندر شهيد رجايي با اين امكانات و تجهيزات به بندر استراتژيك ايران تبديل خواهد شد.

دكترعمادالدين عبدالحي درباره برنامه هاي سوريه براي توسعه بنادر خود تصريح كرد: براي توسعه بنادر در سوريه برنامه هاي مدوني را تدوين كرده ايم كه تا سال 2010 ميلادي ادامه خواهد داشت. وي اضافه كرد: براساس مطالعات انجام شده در سطح جهان، سوريه نظير ايران از جايگاه مناسبي براي جابه جايي كالا ها به اقصي نقاط جهان برخوردار است.

به گفته وي، سوريه برنامه ريزي براي توسعه بنادر خود به خصوص دو بندر لاذقيه و طرتوس را انجام داده وقرار است تا چند سال آينده يك منطقه ويژه اقتصادي در كنار دو بندر فوق ايجاد و تاسيس شود.

معاون وزير حمل و نقل سوريه در امور دريايي با اشاره به اين كه براي فعال شدن بنادر خود نياز به تجهيزات داريم، خاطرنشان كرد: قرار است براي توسعه ترمينال بنادر خود مناقصه اي برگزار كنيم و براي ما فرقي نمي كند كه در اين مناقصه شركت انگليسي يا ايراني و يا هر شركت ديگر در اين مناقصه برنده شود، زيرا سوريه فقط به دنبال كار اقتصادي است نه سياسي.

عبدالحي در عين حال خواستار ورود ايران به مناقصه ترمينال بنادر سوريه شد و گفت: با توجه به تكنولوژي ها و پيشرفت هاي حاصل در ايران و ارزان بودن نيروي انساني و كوتاه بودن مسافت بين دو كشور، اميد است كه شركتهاي ايراني به دقت در مناقصه وارد و برنده شوند.

وي درباره تعرفه هاي بندري در بنادر ايران به خصوص بندر شهيد رجايي گفت: هم اكنون ميزان تعرفه هاي بندري در بنادر ايران نسبت به بندرهاي موجود درحوزه خليج فارس به خصوص بندر جبل علي امارات پايين تربوده واين خود يك امتياز براي بنادرايران تلقي مي شود.

به گزارش"مهر"، در ديدار احمد دنيا مالي مديرعامل سازمان بنادر و كشتيراني با دكترعمادالدين عبدالحي معاون وزير حمل و نقل سوريه در امور دريايي، طرفين با تاكيد براجراي توافقات حاصله در ماده دوم بخش حمل و نقل دريايي اولين اجلاس مشترك حمل و نقل تفاهم نامه اي امضا كردندكه محور آن ترانزيت كالا از مسير ايران به عراق و سوريه و بالعكس است و در واقع اين امر مبني بر امضاء توافقنامه سه جانبه با حضور نماينده عراق در اجلاس آتي در سوريه خواهد بود.

بنابراين گزارش، همچنين در اين ديدار، دوكشور در زمينه هاي فعال شدن ترافيك ترانزيتي و تعرفه هاي رقابتي، بحث و تبادل نظر كردند و ايران نيز پشتيباني خود را از پيشنهاد كشور سوريه درباره عضويت در كريدور شمال و جنوب اعلام كرد و طرف سوري نيز آمادگي خود از عضويت ايران در شوراي عالي IMO درسال 2005 ميلادي را بيان كرد.

کد خبر 95506

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha