علیرضا نوین در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: توسعه شهرها و افزایش جمعیت آنها نیازها و مطالبات جدیدی را ایجاد و به موازات آن خطرات بسیاری را متوجه ساکنان شهرها کرده و این روند ضرورت توجه به حفظ و ارتقا سطح ایمنی شهرها را دو چندان میکند.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری تبریز به عنوان صاحب و وارث نخستین آتشنشانی تاریخ کشور در یکصد سال قبل به منظور تامین زیرساختهای ایمنی شهر و شهروندان طی دو سال گذشته برنامهریزی اساسی برای توسعه امکانات، تجهیزات و زیرساختهای آتشنشانی و پرورش و تامین نیروی انسانی ماهر و حرفهای در دستور کار خود قرار داده و نسبت به ارتقا سطح خدماترسانی این سازمان اقدام کرده است.
شهردار تبریز افزایش تعداد ایستگاههای آتشنشانی تبریز از پنج ایستگاه به 15 ایستگاه، خرید ماشین آلات، تجهیزات و امکانات ایمنی و امدادی مدرن و پیشرفته، برپایی مداوم دورههای آموزشی برای پرسنل و نیروهای تحت امر و خرید نردبان پنجاه متری برای آتشنشانی، برگزاری مانور زلزله و برنامههای دیگر را از جمله برنامهها و اقدامات انجام گرفته شهرداری در راستای تامین ایمنی و آرامش شهروندان طی دو سال گذشته برشمرد.
شهردار تبریز حذف و رفع خلاهای علمی و آموزشی، توسعه امکانات و تجهیز سیستم خدماترسانی، فرهنگ سازی عمومی برای نهادینه شدن فرهنگ رعایت نکات ایمنی در بین شهروندان و فعال شدن پدافند غیر عامل استان به منظور کاهش خطرات و آسیبها را لازمه دستیابی به وضعیت مطلوب در ایمنی و آرامش شهروندان دانست و برضرورت تامین این زیرساختها تاکید کرد.
سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز از نظر آموزش پرسنل و نیروی انسانی و نیز تجهیزات و امکانات، یکی از سه سازمان برتر کشور است.
نظر شما