۱۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۱:۵۳

بازسازی و نوسازی دستگاه های حفاری در ایران بومی شده است

بازسازی و نوسازی دستگاه های حفاری در ایران بومی شده است

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیر بازسازی و ارتقای دستگاه های حفاری در خشکی شرکت ملی حفاری ایران گفت: با بهره مندی از تجارب و اندوخته های علمی و تخصصی کارشناسان، بازسازی و نوسازی دستگاه های حفاری خشکی و دریایی در کشور بومی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، عبدالعلی مطهری اظهار داشت: رویکرد این شرکت به بازسازی و نوسازی دستگاه های حفاری از ابتدای تاسیس در سال 1358 شکل گرفت.

این مسئول افزود: جنگ تحمیلی و تحریم های اقتصادی سبب شد تا خودکفایی و خوداتکایی با ساخت قطعات و تجهیزات و بازسازی دکل های موجود سرلوحه کار قرار گیرد.

وی اظهار داشت: در سه دهه گذشته در همسویی با افزایش توان عملیاتی و حضور گسترده در پروژه های داخلی و بین المللی بیش از 40 دستگاه حفاری از ناوگان عملیاتی شرکت بازسازی، نوسازی و ارتقای کیفی یافته است.

مطهری یادآور شد: یکی از ویژگی های مهم در زمینه بازسازی دستگاه های حفاری خشکی و دریایی، تغییر سیستم، روزآمدی فناوری و افزایش توان عملیاتی آنها در سازندهای مختلف است.

مدیر بازسازی و ارتقای دستگاه های حفاری در خشکی شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به تجارب حاصله در بخش بازسازی و ارتقای کیفی دستگاه های حفاری خشکی و دریایی که در حوزه مدیریت عملیات دریا تحقق یافته است، گفت: ساخت تجهیزات دستگاه های حفاری از جمله سازه دکل، پمپ گل حفاری، تعمیرات اساسی دراورکس و طراحی ساخت آن و نمونه های بارز دیگر به دست توانمندان داخلی سبب شده است تا افزون بر صرفه جویی ارزی، زمینه نوآوری و فعالیت های بخش خصوصی در زمینه تولید نیازهای عملیاتی، فنی و تخصصی و پشتیبانی صنعت حفاری، همچنین ایجاد فرصت های شغلی در کشور فراهم شود.

شرکت ملی حفاری ایران از شرکت های بالادستی شرکت ملی نفت ایران است که هم اکنون افزون بر 90 درصد عملیات حفاری و خدمات ویژه این بخش از صنعت نفت را در مناطق نفت خیز و گاز خیز کشور به عهده دارد.

کد خبر 955990

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha