عزیز جوانپور در حاشیه بازدید از غرفه های مطبوعات و خبرگزاری های این نمایشگاه کفت: تخصصی شدن کتابهای هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تبریز شاخصه اصلی آن است و با این وجود افزایش کتابهای تخصصی در حوزه علوم انسانی به دلیل نیاز مخاطبان ضروری است.
وی با بیان اینکه نمایشگاه کتاب تلنگری به روح و روان جامعه است، افزود: ظرفیتهای بالای فرهنگی استان آذربایجان شرقی ضرورت تحول در حوزه فرهنگ که همسو با سیاستهای کلان فرهنگی کشور باشد، دو چندان کرده است.
جوانپورادامه داد: ارائه هر الگو و تعریفی برای توسعه کشور، نیازمند پیش نیازهای فرهنگی بوده و لازم است تا فعالیتهای فرهنگی و توسعه زیرساختهای آن برای تحقق الگوی توسعه همه جانبه کشور مورد توجه جدی قرار بگیرد.
رئیس دانشگاه علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی اظهار داشت: تا زیرساختهای لازم به وجود نیاید توسعه به معنای واقعی نیز اتفاق نخواهد افتاد.
وی برگزاری نمایشگاه کتاب تبریز به عنوان نقطه عطفی در توسعه فرهنگی استان خواند و اظهار داشت: این رویداد بزرگ فرهنگی در تبریز فرصت خوبی است و باید تلاش کرد تا ظرفیت بهرهبرداری مطلوب را داشته باشد و در تقویم فرهنگی کشور ثبت شود.
جوانپور اظهار داشت: نمایشگاه بینالمللی کتاب تبریز حرکتی عمیق در راستای اعتلای فرهنگی منطقه به حساب میآید.
وی ادامه داد: برگزاری مداوم این نمایشگاه توانسته است محرکی برای توسعه فرهنگی باشد و راه را برای توسعه همه جانبه باز کند.
عضو شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی، استقبال گسترده مردم از این نمایشگاه را نشان فرهنگ دوست بودن مردم این خطه عنوان و خاطرنشان کرد: تبریز به عنوان الگوی فرهنگی کشور میتواند فرهنگ ایرانی و اسلامی کشورمان را به کشورهای همجوار انتقال دهد.
نظر شما