به گزارش خبرنگار مهر در شهرکرد، رجبعلی صادقی در جلسه ساماندهی جوانان با بیان اینکه استان اصفهان با برگزاری همایش بزرگ در زاینده رود خشکیده با کمک NGO ها اعلام حقوق از مسئولان داشته اند، افزود: اقدامات NGOهای اصفهان در چهارمحال و بختیاری طی این دوماه بدون جواب مانده است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر مولفه های استان چهار محال و بختیاری در زمینه های فیزیکی، مالی و عمرانی برطرف شده است، بیان داشت: در حال حاضر این استان به نیروی انسانی توانمند برای رسیدن به اهدافش نیاز دارد.
وی بیان داشت: سمن ها می توانند این مولفه را در استان برطرف کنند و باعث توسعه استان شوند.
صادقی با بیان اینکه فضای سمنها منجر به توسعه مردم می شود، عنوان کرد: تا خود مردم حرکت نکنند توسعه اتفاق نمی افتد.
وی مشکل اساسی مردم چهارمحال و بختیاری را در نگاه های دولت محوری مردم استان دانست و یادآور شد: مردم فکر می کنند باید دولت برای این افراد شغل، سرمایه و ... ایجاد کنند در حالیکه دولت تنها باید بستر سازی لازم را برای مردم انجام دهد و فرهنگ سازی این معقوله در این استان هنوز پایدار نشده است.
صادقی با بیان اینکه تولید سرمایه اجتماعی خیلی در این استان مهم است، بیان داشت: مسئولان و ارگانهای مرتبط با سمنها باید به گونه ای سمن ها را حمایت کنند که این واحدهای مردم نهاد در توسعه و تولید سرمایه های اجتماعی قدم بردارند.
وی با اشاره به اینکه هدایت افکار عمومی مهم ترین وظیفه سمن ها است، یادآور شد: باید در استان تقاضای فرهنگی را موازی با دیگر تقاضاها افزایش دهیم که در سالهای آتی در موارد دیگر با مشکل روبه رو نشویم.
همچنین معاون برنامه وبودجه در این جلسه اظهار داشت: سمن ها باید به کمک دولت بیایند و مدیریت مردمی شوند.
شهرام محمدی افزود: مشکل اساسی که کل کشور در ارتباط با سمن ها دارد بستر سازی اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و... در مورد اداره این نهاد در کشور است.
وی خاطرنشان کرد: باید فضا سازی منطقی برای استان ایجاد کنیم و از ایجاد هیجانات کاذب در استان جلوگیری کنیم.
در حال حاضر 320 سمن در این استان فعالیت دارند.
نظر شما