به گزارش خبرنگار مهر در ساری، آیت الله نورالله طبرسی ظهر یکشنبه در دیدار با ریاست و کارکنان سازمان بازرگانی مازندران در ساری اظهار داشت: در طول 30 سال اخیر سیاست های واردات برنج به صورت اجرایی شده است.
امام جمعه مرکز استان کشاورزی را از مشاغل اصلی و پر سابقه مازندران دانست و خاطرنشان کرد: سیاستهای توسعه صنعتی و گردشگری مازندران ابلاغ شده و تا سرمایه گذاریهای لازم به بهره برداری برسد سالها به طول خواهد انجامید.
وی با تاکید بر اینکه وزارت بازرگانی با توجه ویِژه ای به وضعیت برنج داشته باشد، تصریح کرد: نارضایتی کشاورزان موجب فروختن اراضی کشاورزی و یا روی آوردن به باغداری خواهد شد.
به گفته وی، برنج یک محصول استراتژیک برای کشور است و نباید این مشکلات برای کشاورزان وجود داشته باشد.
طبرسی با اعلام اینکه بازرگانی مجری قوانین تجارت محصولات کشاورزی است، یادآور شد: هر منطقه ای از کشور شرایط خاص خود را دارد و نمی توان در پایتخت برای استان های مختلف سیاستگذاری کرد.
وی با اشاره به اینکه بر مسئولان وزارتخانه های در اوایل کار تجربه کافی را ندارند، افزود: مدیران ارشد استان باید دغدغه ها و مشکلات استان را به وزارتخانه های مربوط گزارش دهند و در تدوین سیاستهای مربوط به استان دخالت کنند.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری چرخه اقتصادی تعدادی از شهرهای استان کاملا وابسته به برنج اعلام کرد و اظهار داشت: تلاشهای دولتها پس از انقلاب برای از بین بردن مافیای برنج، چای، شکر و روغن تا کنون بی فایده بوده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر قوانین کشور واضح و سازمان های مجری نیز کاملا مشخص است ولی هنوز قیمت اکثر کالا ها ثبات لازم را ندارند.
نماینده ولی فقیه در مازندران از عدم پرداخت خسارت باغداران استان به علت سرمای سالهای اخیر گلایه کرد و گفت: در حال حاضر مازندران علاوه بر نگرانی برنج، دغدغه های وضعیت مرکبات ماههای بعد را نیز دارند.
به گفته وی، کشاورزان به عنوان مردم خرده پا از حامیان اصلی انقلاب محسوب می شوند و نباید دغدغه های زندگی را داشته باشند.
وی با بیان اینکه گزارشات وضعیت برنج به مقام معظم رهبری در سفر اخیر ارائه خواهد شد، اظهار داشت: مردم خواستار اطمینان خاطر در زندگی و ثبات قیمت هستند.
نظر شما