به گزارش خبرنگار مهر، جدیدترین ساخته مایکل مور از روز جمعه در سینماهای آمریکا و کانادا به نمایش عمومی درآمده و مانند دیگر آثار او با لحنی انتقادی به ریشهیابی و واکاوی خاستگاه فکری، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی سرمایهداری در سرزمین آمریکا میپردازد و این موضع را مورد تحلیل و بررسی قرار میدهد.
اغلب منتقدان مستقل جسارت مور در پرداختن به دوایر ملتهب و موضوعهای ممنوع به لحاظ عرفی را ستوده اما قدرت و تاثیر گذاری "کاپیتالیسم: یک داستان عاشقانه" را کمتر از آثار پیشین فیلمساز ارزیابی میکنند. مور در اغلب صحنههای فیلم پیراهنی بر تن دارد که این جمله روی آن جلب توجه میکند: مسیح از کی سرمایهدار شد؟
کنت توران منتقد مشهور لس آنجلس تایمز در نقدی بر این فیلم مینویسد: مایکل مور به سیاق همیشگی خود با لحنی انتقادی سراغ موضوعی دردسرساز رفته است. اما این بار نگاه او به موضوع پیچیده سرمایهداری، خالی از ظرافتهای همیشگی مستندهای سیاسی، اجتماعی و انتقادی اوست.
مور در مستند "کاپیتالیسم: یک داستان عاشقانه" میکوشد نشان دهد نظام اقتصادی سرمایهداری چگونه ارکان اقتدار ایالات متحده را از درون پوسانده و به مرز فروپاشی سوق داده است. این فیلم چندی پیش در بخش مسابقه جشنواره معتبر ونیز به نمایش درآمد.
نظر شما