۱۳ مهر ۱۳۸۸، ۱۳:۵۴

عامری اعلام کرد:

افزایش 50 درصدی حجم ذخایر استراتژیک بنزین

افزایش 50 درصدی حجم ذخایر استراتژیک بنزین

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از افزایش 50 درصدی ظرفیت ذخیره سازی بنزین در کشور خبر داد و گفت: با کاهش سهمیه های بنزین میزان ذخیره موجود در کارتهای هوشمند سوخت یک میلیارد لیتر کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر فرید عامری امروز در نشست خبری در جمع خبرنگاران در رابطه با آخرین وضعیت مصرف انواع فرآورده های نفتی در کشور گفت: هم اکنون روزانه 6 هزار و 150 تن گاز مایع در کشور مصرف می شود که در مقایسه با سال گذشته حدود 10 درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه یکی از دلایل افزایش مصرف گاز مایع مصرف این فرآورده در مخازن غیر مجاز خودروهای ال پی جی سوز بوده است، افزود: با افزایش واردات میزان مصرف این فرآورده افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اشاره به مصرف حدود 66 میلیون لیتری بنزین از ابتدای سال جاری تاکنون تصریح کرد: میزان مصرف حدود 2 میلیون لیتر کاهش یافته که کاهش 20 لیتری سهمیه های بنزین، اصلاح نرم افزاری کارت های هوشمند و ابطال کارتهای غیر فعال از مهمترین دلایل این کاهش مصرف بوده است.

وی همچنین با اشاره به مصرف روزانه 12 میلیون متر مکعب سی ان جی در کشور یادآور شد: این میزان معادل مصرف روزانه 10 تا 12 میلیون لیتر بنزین بوده است.

عامری با بیان اینکه با کاهش سهمیه های بنزین در ابتدای امسال ذخیره موجود بنزین در کارت هوشمند سوخت خودروها از 2.4 میلیارد لیتر به 1.4 کاهش یافته است، تصریح کرد: همچنین متوسط مصرف نفت سفید از ابتدای امسال با کاهش یک میلیون لیتری به 10 میلیون و 800 هزار لیتر در روز تنزل یافته است.

این مقام مسئول با اشاره به متوسط مصرف 85 میلیون لیتری گازوئیل از ابتدای سال جاری تاکنون بیان کرد: میزان مصرف این فرآورده در مجموع حدود 700 هزار لیتر کاهش یافته این در حالی است که با اجرای طرح کارت هوشمند مصرف گازوئیل در جایگاهها حدود 2.5 میلیون لیتر کاهش یافته است.

وی همچنین با اشاره به کاهش 1.5 میلیون لیتری مصرف نفت کوره در کشور بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون متوسط مصرف این فرآورده نفتی حدود 40 میلیون لیتر در روز بوده است.

افزایش 50 درصدی ذخایر استراتژیک بنزین

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از افزایش 50 درصدی میزان موجودی ذخایر استراتژیک بنزین کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و افزود: این میزان ذخیره سازی بنزین طی 15 سال گذشته بی سابقه بوده است.

وی با اشاره به ذخیره سازی یک میلیارد و 950 میلیون لیتر نفت سفید تصریح کرد: میزان ذخیره سازی این فرآورده نیز نسبت به سال گذشته 300 میلیون لیتر افزایش یافته است.

عامری از ذخیره سازی 2 میلیارد و 350 میلیون لیتر گازوئیل خبر داد و افزود: میزان ذخیره سازی نفت گاز حدود 100 میلیون لیتر نسبت به سال 87 افزایش یافته است.

وی متوسط واردات روزانه بنزین را از ابتدای امسال حدود 21 میلیون و 700 هزار لیتر عنوان کرد و یادآور شد: همچنین از اول امسال به طور متوسط روزانه یک میلیون لیتر واردات گازوئیل انجام گرفته است.

افزایش 35 درصدی مصرف سوخت مایع در نیروگاهها

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه تا 12 مهرماه حدود یک میلیارد و 800 میلیون لیتر گازوئیل در نیروگاههای کشور مصرف شده است، گفت: میزان مصرف این فرآورده در نیروگاهها حدود 400 میلیون لیتر افزایش یافته است.

به گفته وی در حال حاضر3 میلیارد و 900 میلیون لیتر نفت کوره در نیروگاهها مصرف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود یک میلیارد و 100 میلیون لیتر افزایش نشان می دهد.

عامری با بیان اینکه در مجموع حدود 1.5 میلیارد لیتر سوخت مایع در نیروگاهها مصرف شده است، تصریح کرد: این میزان مصرف حاکی از رشد 35 درصدی مصرف فرآورده های نفتی در نیروگاههای کشور بوده است.

افزایش ذخیره سازی سوخت مایع در نیروگاهها

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اشاره به افزایش یک و نیم میلیارد لیتری ذخیره سازی گازوئیل در نیروگاهها اظهارداشت: میزان ذخیره سازی این فرآورده حدود 500 میلیون لیتر بیش از سال 87 بوده است.

به گفته این مقام مسئول در حال حاضر در مجموع میزان ذخیره سازی گازوئیل در انبارهای شرکت ملی نفت و مخازن نیروگاهها حدود 600 میلیون لیتر افزایش یافته است.

وی همچنین با اشاره به ذخیره سازی یک میلیارد و 600 میلیون لیتر نفت کوره در مخازن نیروگاهها تصریح کرد: میزان ذخیره سازی این فرآورده معادل مدت مشابه سال گذشته بوده است.

به گفته عامری پیش بینی می شود تا آبان ماه امسال میزان ذخیره سازی گازوئیل 300 میلیون لیتر و نفت کوره 500 میلیون لیتر افزایش یابد.

افزایش ظرفیت ذخیره سازی سوخت کشور به 11 میلیارد لیتر

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اشاره به راه اندازی 700 میلیون لیتر ظرفیت جدید ذخیره سازی سوخت مایع در کشور در سال جاری تصریح کرد: هم اکنون ظرفیت ذخیره سازی انواع فرآورده های نفتی در کشور به 11 میلیارد لیتر افزایش یافته است.

این مقام مسئول افزود: همچنین با بهره برداری از طرحهای جدید امکان افزایش ظرفیت ذخیره سازی سوخت مایع به 11 میلیارد و 500 میلیون لیتر وجود دارد.

وی همچنین از راه اندازی 700 میلیون لیتر ظرفیت جدید ذخیره سازی در مخازن نیروگاهها خبر داد و افزود: زمستان امسال در مجموع حدود 280 میلیون لیتر فرآورده نفتی باید در کشور توزیع و مصرف شود.

عرضه 1.5 میلیون تن سوخت به کشتی های عبوری خلیج فارس

مدیرعامل شرکت ملی پخش با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون حدود 1.5 میلیون تن سوخت از طریق بانکرینک به کشتی های عبوری در خلیج فارس تحویل داده شده است، بیان کرد: میزان تحویل سوخت 300 هزار تن بیش از سال گذشته بوده و پیش بینی می کنیم تا پایان امسال میزان حجم بانکرینک به 3 میلیون تن افزایش یابد.

وی با اشاره به راه اندازی عملیات سوخت رسانی دریایی به کشتی ها هم اکنون در بنادر خارک، بندر عباس و عسلویه راه اندازی شده است، از برگزاری مناقصه راه اندازی این طرح در بندرامام، جزیره قشم و عسلویه خبر داد و گفت: بندر امام خمینی حدود یک ماه است که سوخت مورد نیاز کشتی ها را تامین می کند.

پرداخت الکترونیکی وجه بنزین در 400 جایگاه

عامری با بیان اینکه هم اکنون طرح پرداخت الکترونیکی وجه بنزین در 125 جایگاه سوخت راه اندازی شده است، یادآور شد: پیش بینی می کنیم تا پایان امسال این طرح در 400 جایگاه بنزین کشور راه اندازی شود.

وی همچنین با اشاره به راه اندازی طرح فروش اینترنتی سوخت در کلیه مناطق کشور بیان کرد: هم اکنون کلیه مصرف کنندگان عمده سوخت مایع نیازهای خود را از طریق اینترنت تامین می کنند.

به گفته این مقام مسئول با راه اندازی این طرح از انجام حدود 150 هزار سفر شهری جلوگیری شده است.

وی همچنین با اشاره به افزایش 50 درصدی سوآپ فرآورده های نفتی در سال جاری یادآور شد: از ابتدای سال تاکنون حدود 650 هزار تن انواع فرآورده های نفتی به داخل کشور سوآپ شده است.

عامری با اشاره به صادرات 571 هزار تن انواع سوخت مایع به کشورهای همسایه به ویژه عراق و افغانستان از ابتدای امسال تاکنون تصریح کرد: ارزش این سوخت مایع حدود 500 میلیون دلار برآورد می شود.

عرضه 40 درصد سهام شرکت ملی پخش به سهام عدالت

مدیرعامل شرکت ملی پخش از عرضه 40 درصد سهام این شرکت در قالب سهام عدالت خبر داد و افزود: هم اکنون برنامه زمانبندی مشخصی برای شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی وجود ندارد.

به گفته وی هم اکنون بخش عمده فعالیتهای شرکت ملی پخش از طریق بخش خصوصی انجام می شود، به طوری که هم اکنون 92 درصد مدیریت جایگاهها و 100 درصد حمل و نقل جاده ای سوخت کشور از طریق بخش خصوصی انجام می شود.

کد خبر 958918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha