به گزارش خبرگزاری مهر، محسن احمدی با اعلام این خبرافزود: وزارت رفاه و تأمین اجتماعی به عنوان متولی سیاستگذاری و برنامه ریزی در بخش حمایتی و بیمه ای بر اجرای بیمه مکمل درمان معلولان تأکید خاصی داشته به نحوی که در سال 86 و 87 با اعتباری معادل 119 میلیارد ریال، سالانه 300 هزار معلول تحت پوشش این طرح قرارگرفته اند و با اختصاص 60 میلیارد ریال در سال 1388 سرجمع اعتبارات تخصیص داده شده به این طرح به 179 میلیارد ریال خواهد رسید.
وی تاکید کرد: امروزه دستیابی به سطح مطلوبی از سلامت، حق همگانی است و ارائه بهینۀ خدمات مناسب تأمین اجتماعی در این راستا به عنوان یکی از ارکان مهم کیفیت زندگی دارای ضرورتی اجتناب ناپذیر است که از آن جمله می توان به ارائۀ خدمات جهت سهولت دسترسی افراد دارای معلولیت به خدمات بهداشتی- درمانی به منظور افزایش سطح عملکرد ایشان، جهت حضور فعال و مؤثر دراجتماع اشاره کرد.
سخنگوی وزارت رفاه و تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلات عدیدۀ جسمی و روحی معلولان و مسائل متعددی که با آن دست به گریبانند و از طرف دیگر، ناکافی بودن بیمه های پایه درمانی در جبران هزینه های بهداشتی درمانی، ضرورت بهره مندی این گروه از خدمات بیمه مکمل، کاملاً احساس می شود.
احمدی ادامه داد: از این رو با عنایت به اینکه جامعۀ هدف این طرح عمدتاً از اقشار آسیب پذیر جامعه هستند و یک معلول نیز بسته به سن، نوع و میزان معلولیت به درمانهای متفاوتی احتیاج دارد، بیمه مکمل بسیاری از مشکلات اقشار فوق را تأمین می کند.
وی افزود: برخی از معلولیت ها در مراحل اولیه با اقدامات درمانی و ترمیمی، قابل پیشگیری یا درمان هستند. لیکن برخورداری از کلیۀ خدمات توانبخشی نیازمند پوشش بیمه ای مکمل است چرا که هزینه های درمان معلولین، بسیار بالا بوده و گاهی از توان فرد معلول خارج است.
سخنگوی وزارت رفاه و تامین اجتماعی تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع فوق، وزارت رفاه و تأمین اجتماعی با تلاش سازمان بهزیستی کشور بر اجرای طرح بیمه مکمل درمان معلولین و گسترش سطح پوشش آن برای همه معلولین کشور تأکید بسیار زیادی دارد.
نظر شما