۱۳ مهر ۱۳۸۸، ۱۵:۳۴

با حضور اساتید دانشگاهی؛

نقش مکاترونیک در صنعت بررسی شد

نقش مکاترونیک در صنعت بررسی شد

یزد - خبرگزاری مهر: نقش مکاترونیک در صنعت امروز با حضور اساتید و دانشجویان استان یزد و اساتیدی از کشور آلمان در یزد مرود بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، مسئول مرکز مهارت ‌های پیشرفته و نوبنیاد امام حسین (ع) یزد ظهر دوشنبه این همایش با بیان اینکه مکاترونیک یکی از رشته‌ های ترکیبی است، اظهار داشت: این رشته ترکیبی از مهندسی‌ هایی است که در گذشته و به شکل جزیره‌ ای در صنعت مشغول کار بوده‌ اند.

رضا فخر‌آبادی، مهندسی برق، مکانیک، الکترونیک و ... را از مهم‌ترین ترکیبات این رشته جدید و نوبنیاد اعلام کرد و افزود: "مکا" به معنای مهندسی مکانیک و زیرمجموعه‌ های آن و "ترونیک" نیز شامل مجموعه ‌های الکترونیک، برق، فناوری اطلاعات و زمینه‌ های مرتبط با آن می‌ شود.

وی در بخش دیگری از این همایش با اشاره به رویکرد جدید سازمان فنی و حرفه‌ ای به سمت مهارت ‌های نوبنیاد خاطرنشان کرد: تلاش شده تا در استان رشته ‌هایی نظیر مکاترونیک برای اقشار مختلف به ویژه دانشجویان به طور کامل معرفی تا با جذب این گروه آموزش‌های لازم به آنها ارائه شود.

فخر آبادی ادامه داد: مکاترونیک در برگیرنده مجموعه ‌های بسیاری است و در واقع مجموعه کارخانه‌ ای است که به عنوان اتوماسیون صنعتی معرفی شده است.

وی اظهار داشت: تجهیزات پزشکی، دستگاه‌های خودپرداز، لوازم خانگی و ... از جمله ابزارهای ساخته شده به وسیله دانش مکاترونیک است که هم برای ساخت، هم استفاده و هم نگهداری از این دستگاه‌ ها نیاز به آموزش تخصصی وجود دارد.

این مسئول عنوان کرد: در همین راستا سه دوره بلند مدت 18 ماهه کارگر ماهر برای بخش صنعت آموزش دیده ‌اند که حدود 45 نفر از آنها در این دوره‌ها به مهارت رسیده ‌اند.

معاون مهارتهای پیشرفته و نوبنیاد سازمان فنی و حرفه‌ ای استان یزد نیز در این همایش اظهار داشت: از حدود دو سال پیش دیدگاه جدیدی نسبت به مهارت ‌های نوبنیاد و پیشرفته فنی و حرفه‌ ای ایجاد شده است.

آرش پژمان عنوان کرد: در گذشته مهارت‌ های پیشرفته و نوبنیاد در واقع تنها زینتی برای آموزش‌ های فنی و حرفه‌ای بود اما هم‌ اکنون رویکردها نسبت به آن تغییر کرده و به عنوان آموزش ‌‌های مورد نیاز و ضروری برای جامعه تلقی می ‌شود.

وی افزود: در این بخش تلاش شده تا برای افرادی که تحصیلات عالی دارند، مهارت ‌های خاص تعریف شود تا علاوه بر رفع نیاز آنها در بازار کار، در بخش صنایع نیز مفید واقع شود.

پژمان با اشاره به اینکه این دسته از آموزش ‌ها، آموزش‌ های پیشرفته نامگذاری شده‌ اند، عنوان کرد: متقاضیان از مقطع فوق دیپلم به بالا در این رشته‌ها مورد پذیرش قرار می ‌گیرند.

کد خبر 959058

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha