به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد باقر خرمشاد ظهر شنبه در افتتاحیه بیست و چهارمین جشنواره ملی قرآن دانشجویان ایران در محل تالار رازی دانشگاه علوم پزشکی افزود: آنچه که امروز می تواند فضای دانشگاهها را از شر دشمنان مصون بدار و گرایش به قرآن است.
معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری افزود: آنچه در نظام جمهوری اسلامی ایران در مورد قرآن و فعالیتها، جشنواره ها و مسابقات قرآنی رخ داده تمام ظرفیت قرآن نیست.
وی گفت: بازگشت به قرآن و نگاه عمیق به آن نیاز بشریت امروز است و هر چه احساس نیاز بیشتری شود قرآن بهتر در متن جامعه گنجانده خواهد شد.
دکتر خرمشاد با اشاره به دانشجویان شرکت کننده در جشنواره قرآنی تصریح کرد: اگر ما به قرآن درجه از پیشرفت برسیم که بتوانیم فرهنگ قرآن را در دانشگاههایمان به طور گسترده بومی کنیم شما طلایه داران این نهضت خواهید بود و مسئولیت خطیری را بر دوش خواهید داشت.
وی خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که خواندن قرآن مبدل به حرکتی جمعی شود و از آن مهم تر تدبر در قرآن و فهم معنای آیات الهی است.
خرمشاد افزود: اگر در خوابگاههای ما فرهنگ قرآن خوانی و ختم قرآن در گروههای کوچک و در زمان فراغت دانشجویان و آخر هفته برگزار گردید و همین گام های کوچک باعث رواج روحیه و فرهنگ قرآن دوستی در میان دانشجویان ما خواهد شد.
خرمشاد تصریح کرد: باید قرآن را آنگونه که هست و آنگونه که خود را معرفی کرده است ببینیم و بشناسیم.
وی خاطرنشان کرد: بشریت به لحاظ خلاقیتی که دارد خود را دردمند می داند و همیشه در جستجوی درمانی برای دردهای خود است که می توان گفت به تعبیری قرآن درمان کاملی برای تمامی دردهای انسان است.
خرمشاد افزود: در عصر جدید انسان بریده از خدا تلاش کرد با ایسم های مختلف دردهای خود را درمان کرده و در یک توهم بی نیازی کاذب فکر کند از خدا بی نیاز شده است و از این جهت به سمت حذف خدا از زندگی خویش رفته است.
نظر شما