معاون پیشگیری سازمان بهزیستی استان گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از تعداد 47 مرکز به صورت سرپایی خدمات درمانی و پیشگیری و سه مرکز نیز خدمات بستری از اعتیاد به مبتلایان به این عارضه را ارائه می دهند.
وی عنوان کرد: در شش ماهه اول سال جاری پنج هزار و 534 نفر در مراکز درمان سرپایی مورد پذیرش قرار گرفته و همچنین 116 نفر نیز در مراکز بستری پذیرش شده اند.
سادات منصوری گفت: مراکز، کلینیکها یا مطبهای پزشکی نیز در زمینه درمان اعتیاد فعالیت می کنند اما بهزیستی تنها در قبال مراکزی که خود مجوز آنها را صادر کرده مسئولیت دارد.
وی بیان داشت: با توجه به اینکه درمان معتاد یک جریان علمی و تخصصی است و توسط یک تیم درمانی و اجتماعی صورت می گیرد در آن پزشک، روانپزشک، مددکار و روانشناس و سایر اعضا که آنان دوره های آموزشی تخصصی را طی کرده اند نقش دارند.
معاون پیشگیری بهزیستی گیلان همچنین با اعلام اینکه افراد سودجو بعضا از نا آگاهی افراد معتاد و خانواده های آنان سواستفاده و کمپهای ترک اعتیاد راه اندازی کرده اند، افزود: آنان در این مراکز به صورت غیراصولی و غیراستاندارد و با دریافت مبلغ گزاف نسبت به ترک دادن معتادان اقدام می کنند که هیچ فایده ای نیز نداشته و بعضا دچار مشکلات عدیده ای برای فرد معتاد و خانواده های آنان شده است.
وی همچنین ادامه داد: هم اکنون مواد مخدر خطرناک وارد بازار شده که بنا به نوع ماده مخدر و اثرات آن باید درمان متناسب با آن را تجویز کرد.
مراکز درمان سرپایی، مراکز درمان اجتماع مدار و مراکز گذری اعتیاد از جمله مراکز تحت نظارت بهزیستی است.
نظر شما