به گزارش خبرنگار مهر، محمد دامادی شامگاه یکشنبه در دویست و پانزدهمین جلسه علنی شورای شهر ساری در دوره سوم افزود: تصمیمات جدی و کارسازی برای زیباسازی و مبلمان شهر ساری اتخاذ نمی شود.
وی خاطر نشان کرد: متاسفانه شهرداری با اعمال کمیسیون های ماده 100 و ایجاد شبکه های معابر کاذب ضمن زشت کردن سیمای شهری اقدام به شهر فروشی به معنای نوین خود کرده است.
رئیس کمیسیون نظارت شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه متاسفانه آموزش استفاده بهینه شهروندان توسط شهرداری بسیار ضعیف است تصریح کرد: تغییر مبلمان شهری ساری و تبدیل آن به آرمان شهر نیازمند مساعدت و همیاری سازمان مسکن و شهرسازی و نظام مهندسی مازندران است.
دامادی با بیان اینکه متاسفانه در ارتباط با کسری پارکینگ در کمیسیون های ماده 100 آرایی صادر که منجر به ضرر و زیان شهر خواهد شد یادآور شد: دولت باید با اعمال اعتبارات خاص برای شهرداری ها این نهاد را از کسب درآمدهای کاذب دور سازد.
وی با اعلام این مهم که بیان شهرفروشی شهرداری از سوی مردم در اذهان عمومی نباید سبب دلرنجی متولیان امور شهری مرکز استان شود افزود: شورای شهر باید از طریق اهرم فشار قانونی خود شهردار را مکلف به اجرای مصوبات توسعه ای شهر نماید.
دامادی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدامات مثبت انجام شده شهرداری مرکز استان در تعبیه سطل های زباله در سطح شهر خواستار اطلاع رسانی اقدامات شهرداری و شورای شهر برای رفاه مردم توسط رسانه ها شد.
وی با بیان اینکه سیمای مرکز مازندران نباید با انباشت زباله و نخاله ساختمانی در سطح شهر زشت شود افزود: متاسفانه مشاهده شده در برخی از نقاط بالای شهر هم به رغم نصب سطل های زباله توسط شهرداری مقادیر فراوانی زباله در کنار خیابانها جمع آوری شده که تاسفبار است.
فرامرز نقیبی، رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز با تاکید بر تشکیل جلسات هم اندیشی و عملکردی با مدیران و کارشناسان واحدهای مختلف شهری جهت نظارت بر کارکرد توسعه ای آن در شهرافزود: شورای اسلامی شهر و شهرداری باید عملکرد مبسوط خود را از طریق رسانه استانی و نشریات محلی برای مردم اطلاع رسانی کند.
جمال باقری، رئیس کمیسیون بهداشت شورای اسلامی شهر و عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران نیز با اظهار تاسف از روند افزایشی شیوع اعتیاد در جامعه اظهار داشت: متاسفانه در مبارزه با مواد مخدر در شهرستان ساری مطالعات آماری صورت نگرفته است.
وی با اشاره به تشکیل کمیته تدوین مطالعات آماری مبارزه با مواد مخدر با همکاری شبکه بهداشت شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مرکز استان افزود: درصد کشفیات و اماکن پرخطر و آسیب پذیر شهر از طریق تهیه این مطالعات در قالب بانک اطلاعات مورد استفاده دستگاه های امنیتی استان قرار خواهد گرفت.
شهر ساری مرکز مازندران دارای 400 هزار نفر جمعیت است.
نظر شما