به گزارش خبرنگار مهر در آمل، علی اکبریان صبح سه شنبه در جمع مدیران واحدهای صنعتی شهرستان گفت: با افزایش روز افزون واحدهای صنعتی، توجه به امر پژوهش و مشاوره علمی در این واحدها ضروری و کارگشاست.
وی افزود: این کانون به منظور پژوهش و مشاوره در جهت آسیب شناسی در تولید، ارتقا کیفیت و توسعه تولید، توسعه صادرات، افزایش توان رقابت تولید کنندگان در بازارهای داخلی و خارجی و ... با استفاده از کارشناسان و مدیران مجرب و متخصص در امور مربوطه در این شهرستان تشکیل شد.
فرماندار آمل تصریح کرد: هم اکنون شهرستان آمل با دارا بودن 509 واحد صنعتی و 60 واحد معدنی بیش از 40 درصد صنعت مازندران را در اختیار دارد.
اکبریان با اشاره به اینکه حضور مدیران تولیدی و صنعتی این شهرستان، باعث برون رفت و موانع و مشکلات موجود واحدهای صنعتی شهرستان شناسایی و برای رفع آن تصمیم گیری می شود، خاطرنشان کرد: باید ظرفیتهای خالی واحدهای صنعتی شناسایی و در جهت رونق بخشیدن مدیران واحدها تلاش و اقدام شود.
وی همچنین یادآور شد: بزودی شعبه بانک صنعت و معدن مازندران در شهرستان آمل راه اندازی خواهد شد.
در این جلسه محمد کاوه مدیرعامل انجمن صنعت و معدن شهرستان آمل، بهره گیری از دانش مشاوران برای ارتقاء سطح آگاهی و اطلاع از آخرین اخبار - بخشنامه ها - دستورالعملها و نوآوریهای داخلی و خارجی دربخشهای مختلف تخصصی و همچنین تشکیل جلسات و یا کلاسهای توجیهی و آموزشی برای کارکنان و کارگران واحدها و سایر مواردی که از طریق و یا توسط مشاوران را از ویژگیهای این کانون عنوان کرد.
نظر شما