۲۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۳:۱۷

مدیریت هماهنگ برای خروج از بحرانهای طبیعی نیاز است

مدیریت هماهنگ برای خروج از بحرانهای طبیعی نیاز است

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل بازسازی و حوادث غیرمترقبه استانداری گلستان گفت: برون رفت از بحران نیازمند مدیریت واحد و هماهنگ است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، رسول حسام صبح سه شنبه در نشست تخصصی کارگاه آموزشی مدیریت سیلابدشت در شهرستان مینودشت، افزود: مدیریت واحد و یکپارچه بحران در زمان وقوع حوادث طبیعی و نیز سیاستگذاری و تصمیم سازی در خصوص مدیریت بحران از وظایف شورای هماهنگی مدیریت بحران در استان است.

وی با اشاره به افزایش اعتبارات حوادثی کشور خاطرنشان کرد: اعتبارات ستاد حوادث غیرمترقبه استان گلستان در دولت نهم نسبت به چهار سال پیش از آن سه برابر شده است و اعتبارات این ستاد در چهار سال 80 تا 83 حدود 56 میلیارد تومان بوده که این رقم در چهار ساله دولت نهم به 158 میلیارد تومان رسیده است.

حسام بیان داشت: افزایش بی نظیر اعتبارات ستاد حوادث موجب ارتقای سطح فعالیتهای این ستاد و در نتیجه پیشگیری بهتر، آمادگی قوی تر، مقابله سریعتر و بازسازی به موقع مناطق و سازه های آسیب دیده از حوادث به ویژه سیل شده است.

مدیرکل بازسازی و حوادث غیرمترقبه استانداری گلستان با بیان اینکه دولت نهم در چهار سال گذشته توجه ویژه ای به مدیریت بحران داشته، تصریح کرد: در سال 87 اعتبار اضطراری سیل به میزان 34 میلیارد و 500 میلیون ریال، و اعتبارات مربوط به سفر دوم رئیس جمهوری به استان به میزان 70 میلیارد ریال در راستای پروژه های مرتبط با سیل هزینه شده است.
 
حسام عمده فعالیتهای ستاد حوادث در گلستان را با محوریت سیل عنوان کرد و یادآور شد: فعالیتهای ستاد حوادث استان در چهار مرحله مدیریت بحران  انجام می شود که مراحل آمادگی، پیشگیری، مقابله و بازسازی را شامل می شود که همه بخشهای آن برای ستاد مهم و راهبردی است.

مدیرکل بازسازی و حوادث غیرمترقبه استانداری گلستان این ستاد را مرکزی راهبردی و هدایتگر خواند که وظیفه برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر چهار مرحله حرفه مدیریت بحران در استان را انجام می دهد.

وی انجام فعالیتهای اطلاع رسانی و آموزشی، برگزاری چند مانور در زمینه حوادث نظیر سیل و زلزله، تهیه نقشه پهنه بندی خطر و نیز تجهیز ستاد حوادث استان به خودروهای مجهز کمک دار را از جمله اقدامات در بخش آمادگی برای مدیریت بحران دانست.

حسام  اقدامات پیشگیری در مدیریت بحران را بسیار موثر ارزیابی کرد و افزود: در این بخش با همکاری دستگاههای مسئول نظیر شرکت آب منطقه ای گلستان، سازمان جهادکشاورزی و آبخیزداری استان سازه هایی در بخش کنترل سیلاب اجرا شده است که عملکرد موثری در کاهش خسارتهای ناشی از حادثه سیل داشته است.

وی عنوان کرد: با توجه به ارتقای سازمانی مدیریت حوادث در استان و فعال نمودن کارگروههای تخصصی ذیل شورای هماهنگی مدیریت بحران که یکی از نتایج مهم آن اقدامات مربوط به مرحله مقابله نسبت به سنوات گذشته در این دوره با سرعت و هماهنگ انجام شود به سمت صفر میل نمودن تلفات جانی است.

در این کارگاه یکروزه مباحثی چون بیمه سیل، مهندسی رودخانه‌ها با رویکرد زیباسازی شهری و روستایی و مدیریت کاربری اراضی در بستر و حریم رودخانه ها از سوی کارشناسان مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

این کارگاه با هدف  آموزش مدیریت رودخانه‌ها در نواحی شهری و روستایی و مدیریت جامع سیل، فرهنگسازی، ارتباط مستقیم با مردم، اطلاع رسانی و آموزش عمومی برگزار شده است.

این کارگاه با همکاری ستاد حوادث غیرمترقبه استانداری ، شرکت آب منطقه ای گلستان ، شرکت مهندسی مشاور آبراه گستر تدبیر و فرمانداری شهرستان مینودشت برپا شد.

کد خبر 964011

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha