حمید نصری در گفتگو با مهر افزود: با توجه به بارش برف در فروردین سال جاری برگ سبز برداشت شده امسال از لحاظ کیفیت مانند سال قبل نیست ولی از لحاظ کمی می توان بیان داشت که هیچ فرقی با سال گذشته نداشته است.
وی تصریح کرد: برگ سبز با ضریب 22.5 درصد به چای خشک تبدیل میشود که براین اساس، 38.5 هزار تن چای خشک در سال جاری به دست آمده است.
رئیس سازمان چای شمال کشور همچنین گفت : طرحها و آئیننامهها و چارت تشکیلاتی پیشنهادی به وزارت جهاد کشاورزی اعلام شده است که باید بعد تصویب و ابلاغ از سوی آن معاونت سه وظیفه باغ، صنعت و بازرگانی چای در این سازمان شکل گیرد که این موضوع از اهم برنامه های مهم این سازمان است.
هیچ چای سنواتی تا کنون توزیع رایگان نشده است
رئیس سازمان چای شمال کشور درباره شایعاتی در خصوص توزیع چایهای سنواتی به طور رایگان در بین مردم اظهارداشت: سال قبل قرار شد که اگر هیئت دولت در خصوص سبد خانوار اقدامی کرد چای نیز به این سبد اضافه شود که امسال هیچ سبد خانواری تاکنون در بین مردم توزیع نشده است.
وی در ادامه با اعلام اینکه حدود 170 هزار تنن چای در انبارها باقی مانده است، گفت : هنوز هیچ خبری منوط بر فاسد شدن و یا عدم این موضوع اعلام نشده است که این انبارها در حال حاضر زیر نظر بانک ملی و هیئت تصفیه سازمان چای قرار دارد.
نصرری در ادامه تصریح کرد : با هماهنگی وزارت بهداشت بزودی آزمایشات لازم بر روی این چایها اقدام می گیرد، این در حالی است که پیش از این اتحادیه چایگاران اعلام کرده بود که 170 هزار تن چای فاسد بین مردم توزیع شد، یا اینکه کارخانه چای تبدیل به آغل شده است. حرف من این است که اگر قرار است کسی از توزیع چای ناسالم صحبت کند سازمان استاندارد و یا مجموعه وزارت بهداشت است نه اتحادیه چایکاران.
اعمال شرایط قرنطینه برای واردات قلمه چای
رئیس سازمان چای شمال کشور در مورد واردات قلمههای چای و انتقاد اتحادیه چایکاران نسبت به این امر و لزوم حفظ قرنطینه وارداتی اظهار داشت : واردات قلمه که توسط تبعه تانزانیایی متقاضی کارخانه چای لاهیجان انجام خواهد شد، با نظارت مدیریت حفظ نباتات استان گیلان ،مرکز تحقیقات چای کشور و رئیس سازمان چای شمال کشور در شرایط قرنطینه انجام خواهد شد و تاکنون نیز هیچ وارداتی صورت نگرفته است.
وی افزود: ظاهراً اتحادیه چایکاران با تعاونی چایکاران جدید که با نظر سازمان تعاونی روستایی تشکیل شده است، اختلافنظر دارند، که این موارد به غیر از ضرر و زیان به امر تولید هیچ ارمغانی را نخواهد داشت چراکه در تمام دنیا برای ارتقای سطح تولید نیاز به انسجام و اتحاد در تمام دستگاهها و مراکز را می طلبد.
کارخانه چای تعطیل در اختیار هیئت تصفیه سازمان چای
نصری در مورد تبدیل بزرگترین کارخانه چای رشت (مطهری ) به آغل گوسفندان که این روزها خبر آن از سوی برخی سایتها اعلام شده است، گفت : این کارخانه در اختیار هیئت تصفیه سازمان چای منحله است که تمام اموال آن سازمان در حال تصفیه است و کارخانه چای نیز تعطیل بوده و کار نمیکند و چنین مطلبی صحت ندارد، چراکه در منطقه ی که دارای حفاظت می باشد چینین امری دور از واقعیت است.
این کارخانه از سال 83 (زمان انحلال سازمان چای) تعطیل شده و علاوه بر آن 3 کارخانه لاهیجان ،سفیدرود رشت و تنکابن نیز در اختیار هیئت تصفیه سازمان چای سابق است.
نظر شما