به گزارش خبرگزاری مهر، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی هم اندیشیها و میزگردهای نمایشگاه مطبوعات را بارزترین نقطه قوت این رخداد فرهنگی دانست و گفت: متاسفانه در کشور ما امکان تبادل اطلاعات و دیدگاههای اهالی قلم با مردم به صورت نزدیک و رو در رو وجود ندارد و نمایشگاه مطبوعات بهترین فرصت برای برقراری این ارتباط است.
وی افزود: البته مردم در صورتی ترغیب به تعامل و گفتگو با جامعه رسانهای کشور میشوند که از صحت درج اخبار و اطلاعات در روزنامهها اطمینان حاصل کرده باشند. بنابراین ارتباط نزدیک با افکار عمومی تنها از طریق ارائه اخبار صادقانه میسر خواهد شد.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: در صورتی که مسئولان و صاحبان بنگاههای خبری و اطلاعرسانی کشور خواستار افزایش تیراژ روزنامهها باشند باید در انتشار اخبار دیدگاههای افکار عمومی مبنی بر صحت ارائه اطلاعات را نیز مدنظر قرار دهند.
وی اظهار داشت: حمایت از روزنامههای مستقل و جریان آزاد اطلاعات وظیفه دیگر دولتها در ارتقاء برنامههای حوزههای خبری است.
به گفته مطهری روزنامهها و نشریات کشور نیز باید علاوه بر امانتداری و رعایت اخلاق حرفهای به ارایه شیوههای نو و جدید برای افزایش تعداد مخاطبان خود و بالا بردن تیراژ نشریاتشان بیاندیشند.
وی تصریح کرد: زمانی که مردم احساس کنند مدیران یک روزنامه با بیطرفی کامل به ارائه اخبار و اطلاعات میپردازند و در عین حال به نوآوری در سبک اطلاعرسانی شان توجه دارند با فراغ بال بیشتری به خرید این روزنامه ها اقدام میکنند.
این نماینده مجلس گفت: با ارزیابی غرفههای پرمخاطب نمایشگاههای گذشته در مییابیم که روزنامههایی که به دلمشغولیها و دیدگاههای افکار عمومی توجه کردهاند همیشه مملو از جمعیت بودهاند.
نظر شما