به گزارش خبرنگار مهر در شهرستان پلدختر، امام جمعه پلدختر ظهر دوشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان اظهار داشت: هم اکنون شهر پلدختر دارای تنها شش مسجد است و این در حالیست که برخی مناطق و محله های این شهر مسجد ندارند.
حجت الاسلام صرفی پور با اشاره به اینکه مساجد بهترین پایگاه ترویج دین هستند، بیان داشت: در طول تاریخ اسلام مساجد همواره نقش مهمی در هدایت انسانها داشته است و به عنوان سنگر در دفاع از دین و مکتب ایفای نقش می کردند.
وی تصریح کرد: در بخش مرکزی شهرستان پلدختر تنها چهار مسجد وجود دارد و این در حالیست که روستاهای زیادی در سطح این شهرستان مسجد ندارند که چاره اندیشی در این زمینه عزم مسئولان را می طلبد.
امام جمعه پلدختر آغاز نهضت مسجد سازی در پلدختر را ضروری ارزیابی کرد و ادامه داد: باید با تشویق و ترغیب مسئولان و افراد خیر زمینه ساخت مسجد در این شهرستان را فراهم کرد.
حجت الاسلام صرفی پور خواستار شناسایی مناطق و روستاهای فاقد مسجد در پلدختر شد تا برنامه ریزی در این حوزه و برای رفع مشکلات موجود دقیق تر صورت گیرد.
سرپرست فرمانداری پلدختر نیز در این نشست در سخنانی گفت: آغاز حرکت انقلاب اسلامی ایران از مساجد بوده و همواره مساجد به عنوان بهترین پایگاه برای رشد معنوی و ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه محسوب می شده است.
حسین علی دهقان با تاکید براینکه ساخت مساجد در شهرها و روستاها از اهمیت ویژه ای برخوردار است خواستار تلاش بیشتر دهیاران در جهت ساخت مساجد در روستاهای فاقد مسجد این شهرستان شد.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پلدختر نیز در سخنانی با اشاره به آمار جلسات شورای فرهنگ عمومی این شهرستان، بیان داشت: در شش ماه نخست سال جاری تاکنون جلسات شورای فرهنگ عمومی پلدختر بیش از 43 مصوبه داشته است.
غلامرضا محمودی افزود: این در حالیست که در مجموع سال گذشته این شورای دارای 26 دستور کار و 74 مصوبه بوده است.
نظر شما