۲۹ مهر ۱۳۸۸، ۹:۵۰

در جمع خبرنگاران اعلام شد:

ایجاد بانک اطلاعات صنعتگران / سهم صنایع دستی در تولید ناخالص 3.4 درصد

ایجاد بانک اطلاعات صنعتگران / سهم صنایع دستی در تولید ناخالص 3.4 درصد

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی از ایجاد بانک اطلاعاتی هنرمندان صنایع دستی در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، تهمینه دانیالی شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های جمعی استان کردستان اظهار داشت: در راستای برنامه ریزی هر چه بهتر و حمایت بیشتر از هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی در کشور، بانک جامع اطلاعاتی صنعتگران در حال جمع آوری است.

وی ادامه داد: در این بانک جامع اطلاعاتی که کار آن از چند ماه گذشته آغاز و انتظار داریم که تا پایان سال جاری به پایان برسد، اطلاعات کامل و جامع تمامی هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از جمله نام و نام خانوادگی، محل فعالیت، نوع فعالیت و دیگر اطلاعات مورد نیاز جمع آوری خواهد شد.

معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: با توجه به جمع آوری اطلاعات مورد نیاز در بانک اطلاعاتی هنرمندان وضعیت حمایت های سازمان میراث فرهنگی از فعالان عرصه صنایع دستی به صورت هدفمند دنبال خواهد شد.

اجرای طرح بیمه هنرمندان صنایع دستی در سراسر کشور

دانیالی در ادامه به اجرای طرح بیمه صنعتگران در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: در راستای برنامه های حمایتی سازمان میراث فرهنگی و همچنین تلاش برای تولید هر چه بهتر در عرصه صنایع دستی طرح بیمه هنرمندان و کارگاه های صنایع دستی در کشور به اجرا گذاشته می شود.

وی از ارائه توضیحات بیشتر در این خصوص خودداری کرد و افزود: جزئیات کامل این طرح که تمامی کارگاه های صنعتی و هنرهای دستی را نیز شامل می شود تا هفته آینده توسط رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور تشریح خواهد شد.

هنرمندان صنایع دستی سهام عدالت دریافت می کنند

معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی کشور خاطرنشان کرد: یکی دیگر از طرح های سازمان میراث فرهنگی کشور توزیع سهام عدالت بین هنرمندان صنایع دستی است که به محض تکمیل بانک اطلاعات هنرمندان به اجرا در می آید.

دانیالی با اشاره به وضعیت صنایع دستی در کشور یادآور شد: تمامی برنامه های سازمان که ذکر شد در راستای افزایش تولید و توجه بیشتر به صنایع دستی است که امیدواریم با توجه به این اقدامات شاهد افزایش سهم صنایع دستی در تولید ناخالص ملی و در ادامه نیز افزایش صادرات غیرنفتی باشیم.

وی گفت: در حال حاضر سهم صنایع دستی در تولید ناخالص ملی 3.4 درصد است در حالی که این میزان در کشورهای پیشرفته بین 10 تا 15 درصد است و ما باید به گونه ای فعالیت کنیم که تا سال های آینده وضعیت خود را به حد میانگین جهانی که همان بالای 10 درصد است برسانیم.

معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی در پایان گفت: سازمان میراث فرهنگی در تلاش است تا با شناسایی استانهای مستعد در زمینه های مختلف صنایع دستی بعضی از مناطق را به عنوان پایگاه اصلی آن معرفی و در این راستا حرکت نماید.

کد خبر 968297

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha