به گزارش خبرنگار مهر، دکتر ولی الله شریفی سورکی، دبیر همیش بیست و چهارم در آئین گشایش این کنگره دو روزه در سخنانی بالا بردن سطح علمی همکاران جراح و رساندن آخرین اطلاعات به جراحان و رشته های مرتبط جراحی را از اهداف برگراری این کنگره سراسری اعلام کرد.
وی خاطرنشان کرد: بهبود کیفیت سلامت و درمان بیماران عمومی و تخصصی از اهداف نهایی این کنگره سراسری است.
دبیر اجرایی جامعه جراحان مازندران با اشاره به اینکه پزشکان متخصص جراحی پایتخت در این کنگره دو روزه حضور دارند، تصریح کرد: کنگره های علمی جراحان به صورت دوره ای و بر اساس نیاز جامعه جراحی به علوم روز این رشته در کشور برگزار می شود.
شریفی سورکی با اشاره به برخی ویژگی های حاشیه این کنگره تخصصی یادآور شد: در آخرین ساعات عصر امروز پنج شنبه "عمل جراحی کاستریک باندین" (بستن حلقه به روی معده) به صورت ویدئو کنفرانس برای حاضران از طریق بیمارستان امام خمینی ساری انجام می شود.
به گفته وی، در روز دوم کنگره کارگاه های بازآموزی برای گروه های جراحی عمومی، زنان و زایمان، ارتوپدی و ارولوژی برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه تاکنون مجوز بازآموزی مدون در رشته های ارتوپدی و ارولوژی برای متخصصین این رشته از طریق دانشگاه علوم پزشکی ارائه نشده بود، اظهار داشت: در این کنگره قصد داریم برای گروه های فوق این دوره بازآموزی را برگزار کنیم.
سورکی تعداد جراحان مرکز استان را حدود 130 جراح عنوان کرد و گفت: عمده جراحان مازندران که در بخش های عمومی و زنان اشتغال دارند را مربوط به شهرستان های ساری و بابل ذکر کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش از برگزاری نمایشگاه شرکت های فعال تولید کننده داروهای مقابله با چاقی مفرط در حاشیه این کنگره بیان کرد و گفت: در این نمایشگاه 14 شرکت از داخل و خارج استان در 15 غرفه دستاوردهای خود را ارائه دادند.
این مسئول جامعه جراحان مازندران عدم تطبیق تعرفه های وزارت بهداشت و نظام پزشکی را از عمده ترین چالش فعالان این بخش پزشکی در جامعه دانست و گفت: تناقض تعرفه سبب بروز مشکلات و تنگناهایی برای خانواده ها می شود و ضرر و زیان آن متوجه اقشار ضعیف جامعه می شود.
نظر شما