به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، حجت الاسلام علی ذوعلم ظهر پنج شنبه در نخستین همایش کمیته های همکاری آموزش و پرورش و حوزه های علمیه در بیرجند، هدایت نسل سوم و آینده را یکی از رسالت های مهم حوزه های علمیه در سراسر کشور دانست و افزود: مهمترین مسئله در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تربیت انسانهاست.
وی برگزاری این همایش را گامی موثر در راستای غنی سازی و تقویت نسل آینده عنوان کرد و بیان داشت: تمامی مسئولان فرهنگی هدایت نسل آینده را باید یک وظیفه ذاتی بدانند.
مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه علمیه ادامه داد: در شرایط فرهنگی جهان معاصر که امواج دنیاگرایی و نگرش های جدایی دین از علم و سیاست حاکم است، شکل گیری جامعه اسلامی و آرمان های الهی نیازمند برنامه ریزی های زیادی است.
حجت الاسلام ذوعلم با اشاره به اینکه امروز مهمترین دغدغه متفکران و صاحب نظران جوامع اسلامی هدایت و تربیت نسل جوان بر اساس آموزه های دینی است،تصریح کرد: هر یک از ما به نوبه خود یک رسالت و مسئولیت ذاتی را باید احساس کنیم و مهم ترین دغدغه متفکران و صاحبنظران جامعه هدایت نسل آینده است و این هدایت آگاهانه و با تدبیر در حال تحقق است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در پایان نوسازی و تحول را در آموزش و پرورش ضروری دانست و خواستار همکاری و تعامل بیش از پیش حوزه های علمیه با آموزش و پرورش به عنوان دو نهاد موثر در تعلیم و تربیت کشور شد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این همایش با بیان اینکه پیوند مقدس میان علم و دین موجب هدایت بشریت به سوی سعادت میشود، گفت: برخلاف مباحثی که در غرب مطرح است پیوند مقدسی میان علم و دین وجود دارد که پیشرفت ها را به سعادت رهنمون می سازد.
حمیدرضا وردی افزود: با بررسی کتب فقهای برجسته و علمای اسلام مشاهده می شود که بحث علم و عالم و پس از آن دین مورد بررسی قرار می گیرد و از آنجایی که منشا علم و دین هر دو خداوند می توان به تعامل علم و دین پی برد.
رئیس سازمان آموزش و پرروش خراسان جنوبی در پایان یادآور شد: طرحی با کمک سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه علمیه و کمیته بانوان استان درخصوص بانوان فارغ التحصیل در حوزه علمیه برگزار کرده ایم.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی نیز در این مراسم مهم ترین وظیفه هر انسان را شناختن حق و دعوت کردن آینده به سوی حق عنوان کرد و گفت: این کمیته برای تحقق این هدف به وجود آمده است و اگر بتوانیم حقایقی که در اختیار داریم به صورت مرتب تبئین کنیم و با همکاری و هماهنگی دست به دست هم بدهیم می توانیم با تهاجم فرهنگی و برنامه های دشمنان مقابله کنیم.
حجت الاسلام حسین صادقی تأکید کرد: تکلیف ما تکلیفی است که انبیاء و اولیاء خداوند بر عهده داشتند و راه آن ها راه روشنی است و باید در این راه حرکت کنیم و اگر این کار را انجام دهیم به وظیفه خود عمل کرده ایم.
سرپرست استانداری خراسان جنوبی نیز در این آئین گفت: بحث تحقق حرکت به سوی کمال در همه انسان ها وجود دارد و تمام انسان ها دوست دارند رو به رشد حرکت کنند و به کمال برسند و غیر از آموزش، تزکیه و تعلیم و تربیت نیز دراین راستا بر عهده آموزش و پرورش قرار گرفته است.
عیسی فرهادی افزود: آموزش و پرورش محصول فرهنگ غرب است و برای اینکه آسیب ها و معایب آن کم شود و به محسنات آن اضافه شود می تواند از تجربیات حوزه علمیه استفاده کند و بهره مند شود.
نظر شما