به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی محمدنجار وزیر کشور که روز پنجشنبه در کارگاه آموزشی مسئولان ستاد بحران سخن می گفت؛ اظهار داشت: کارگاه آموزش بر مبنای طرح جامع باید همراه با مانور عملیاتی باشد تا بتوانیم با آگاهی از میزان امکانات موجود در کشور در زمان وقوع حادثه سرعت استفاده عملیاتی از آنها را افزایش دهیم.
وی خاطرنشان کرد: در طرح برنامه ریزی متمرکز و اجرای غیرمتمرکز هر واحدی مبنای عملکرد خود را دارد و سرعت عمل آنها برای اقدام و مقابله با اثرات بلایا افزایش می یابد.
وزیر کشور تصریح کرد: ما تجربیات زیادی در امر مقابله با حوادث به ویژه از زمان جنگ تحمیلی داریم که این تجربیات را باید دسته بندی و آن را به فرمانداری ها ، بخشداری ها و دهیاری های سراسر کشور منتقل کرد.
محمدنجار با بیان اینکه آموزش خیلی از مسائل را حل می کند، گفت: طبق آمار خسارت ناشی از وقوع حوادث در کشور معادل یک سال بودجه عمرانی کشور بوده است لذا با توجه به آموزش و کاهش چنددرصدی اثرات بلایا می توان از خسارات وارده تا حد زیادی جلوگیری کرد.
وی با اشاره به زلزله خیز بودن کشورمان تأکید کرد: باید در همه حوزه ها از جمله بهسازی و بازسازی بافت های فرسوده، بهبود در تأمین شریان های حیاتی جمعیت شهری مانند آب، گاز، جاده و امکانات بهداشتی به گونه ای عمل کنیم که ضریب ایمنی شهرها را در برابر حوادث افزایش دهیم.
وزیر کشور گفت: کشور ما کشور حادثه خیزی است اما توانمندی هایی مانند قدرت مردمی و بسیج مردم داریم که جزء فرهنگ ماست و مردم همیشه قدرت خود را در مسائل عمومی، همیاری و امدادرسانی نشان داده اند.
وی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران زبانزد و سرآمد جهان در بسیاری از حوزه های علم و فن آوری است خاطرنشان کرد: ملت ایران این موفقیت ها را با تکیه بر خودباوری و اعتماد به نفس بدست آورده است و در هر حوزه ای قابلیت الگوسازی و مدلسازی دارد.
کارگاه آموزشی مسئولان ستادهای بحران استانهای خوزستان ، لرستان ، ایلام ، بوشهر ، چهارمحال بختیاری و کهگیلویه وبویراحمد روز سه شنبه ، مورخ 28/7/88 آغاز به کار کرده و روز جمعه ، مورخ 1/8/88 به کار خود پایان خواهد داد.
وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران بر تهیه و تدوین طرح جامع کل کشور برای کاهش اثرات بلایای طبیعی تأکید کرد و گفت: این طرح باید با رویکرد برنامه ریزی متمرکز و اجرای غیرمتمرکز تهیه شود.
کد خبر 969270
نظر شما