فائزه کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرستان بروجر با تشریح فعالیتهای این کمیسیون اظهار داشت: توانمند سازی زنان و حضور فعال آنها در سازمان های مردم نهاد زمینه ساز بهره مندی از وجود بانوان در عرصه فعالیتهای اجتماعی است.
وی تصریح کرد: این سازمان ها حلقه ارتباطی بین دولت و مردم هستند که مسائل و مشکلات مردم را به گوش دولت و متولیان امر می رسانند.
مسئول کمیسیون امور بانوان فرمانداری بروجرد با تاکید بر اینکه اساس کار سازمان های مردم نهاد
ایجاد یک هسته غیر دولتی و غیر سیاسی است، از تشکیل 14 سازمان و تشکل ثبت شده و 14 موسسه در حال ثبت خبر داد و افزود: علاوه بر 28 تشکل یاد شده 30 مورد شرکت تعاونی محیط زیست، صنایع دستی و هنری، تعاونی های مسکن، تعاونیهای تولیدی - توزیعی و آژانس های بانوان در سطح شهرستان به انجام فعالیت مشغول هستند.کریمی یادآور شد: تمامی مشاوره هایی که در حوزه فرهنگی، مذهبی و خانوادگی صورت می پذیرد در این تشکل ها بصورت رایگان انجام می گیرد.
اجرای فاز سوم طرح رحمت/شرکت 2700 بانوی بروجردی در این طرح
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: فاز سه طرح رحمت در سطح شهر و روستای بروجرد در طی دو ماه گذشته به اجرا در آمده است.
مسئول کمیسیون امور بانوان فرمانداری بروجرد در رابطه با این طرح، افزود: طرح رحمت در حدود سه سال است که در بروجرد اجرا می شود که شامل شاخه های مختلف از جمله زنان خانه دار، دانش آموزی و زوجین جوان می باشد و در حال حاضر در سطح آموزش زنان خانه دار هستیم.
کریمی عنوان کرد: گستردگی اجرای این طرح و شمار استقبال کنندگان از این طرح در شهرستان بروجرد بالاتر از سایر شهرستان ها بوده است.
وی خاطر نشان کرد: در سه ماهه گذشته حدود دو هزار و700 هنر آموز در این طرح شرکت کرده اند.
مسئول کمیسیون امور بانوان فرمانداری بروجرد تصریح کرد: شش نفر از مربیان طرح رحت دارای کارت مربیگری و تصحیلات سطح دو حوزوی که معادل لیسانس است، دارا می باشند و حدود 20 نفر از مدرسین این طرح بصورت داوطلبانه در کلیه سطوح، آموزشهای لازم را می دهند.
کریمی خاطر نشان کرد: طرح آموزش تلفیقی و پیشنهادی در بروجرد به مدت دو سال است در حال اجرا است و شامل آموزه های دینی، مهارت های زندگی و اجتماعی و دوره های آموزشی، بهداشت بانوان بوده است.
برگزاری دوره آموزشی طرح اندیشه مطهره در سال 88
مسئول کمیسیون امور بانوان فرمانداری بروجرد افزود: در اجرای این طرح از کارشناسان بهداشت و بهزیستی نیز دعوت بعمل آمده که آنان نهایت همکاری را با ما داشته اند که این طرح در مناطق روستایی به اجرا در آمده است.
فائزه کریمی در ادامه از برگزاری دوره آموزشی طرح اندیشه مطهره در سال 88 خبر داد و گفت: امسال اندیشه مطهره با دو مربی که به استان معرفی شده اند کار خود را آغاز کرده است و دوره اول کلاس ها در اشترینان با 30 نفر شرکت کننده برگزار شد.
وی افزود: در حال حاضر 13 نفر مدرس طرح اندیشه مطهره اعلام آمادگی کرده اند که منتظر اعلام شروع به کار از طرف وزارت کشور هستیم.
مسئول کمیسیون امور بانوان فرمانداری بروجرد گفت: این طرح شامل آموزش بانوان خانه دار و بانوان شاغل می باشد که جزئیات کلاس های آموزشی متعاقبا اعلام خواهد شد.
مسئول کمیسیون امور بانوان در پایان اعلام کرد: پس از گذشت حدود سه سال از اجرای طرح رحمت حدود پنج هزار نفر اموزش دیده داشته ایم که بصورت کاربردی و تلفیقی آموزش دیده اند.
نظر شما