سیدامیر سیدزاده درباره تولید "روزهای زیبا" به خبرنگار مهر گفت: ابتدا قصد داشتم مجموعهای مناسب با نگاهی به معضلات اجتماعی تهیه کنم. بعد از اینکه طرح مجموعه را با فرنوش خرسند فیلمنامهنویس در میان گذاشتم، با استقبال او هم رو به رو شد و طرح را به صدا و سیما ارائه کردیم، اما متاسفانه پرداختن به سوژههای خاص از جمله ایدز، فرار دختران و... رد شد.
وی در ادامه افزود: در واقع موضوعهای اصلی که مد نظر ما بود، پذیرفته نشد. در حالی که ما قصد داشتیم با به تصویر کشیدن معضلات اجتماعی راهکارهای مناسبی به مخاطبان ارائه دهیم و سطح آگاهی مردم افزایش یابد، به همین دلیل موضوعها با توجه به واقعیات جامعه انتخاب شده بود.
تهیهکننده مجموعه "روزهای زیبا" خاطرنشان ساخت: حذف موضوعهای خاص منجر به ریزش مخاطبان این مجموعه شده، در حالی که اگر به آن موضوعها میپرداختیم مخاطبان "روزهای زیبا" خیلی بیشتر از این میشد. قبول دارم برخی موضوعهای این مجموعه تکراری و نخنما است.
سیدزاده درباره تغییر کارگردان مجموعه گفت: با توجه به اینکه فضای "روزهای زیبا" زنانه بود، احساس کردم بهتر است یک کارگردان زن را انتخاب کنم و به پیشنهاد شبکه تهران پوران درخشنده برای کارگردانی این پروژه قطعی شد، اما بعد از اینکه یکسال و نیم هزینه کردیم و خانم درخشنده با نویسنده در بازنویسی قصه کمک کرد، نتیجه کار خیلی سیاه شده بود.
وی ادامه داد: در واقع نیمه خالی لیوان در فیلمنامه دیده شده بود و شبکه هم موافقت نکرد. بعد از او اصغر هاشمی انتخاب شد، اما شبکه با نظر و دیدگاه او موافق نبود. جواد افشار را با توجه به تجربه خوبی که در آثار قبلیاش داشت و در گذشته مجموعههای "روز رفتن"، "گل یا پوچ" و چند فیلم تلویزیونی با او کار کرده و از نتیجه کار راضی بودم، انتخاب کردم.
این تهیهکننده اشاره کرد: به مرور زمان نگاه زنانه کار کمرنگ شد، به همین دلیل دیگر ضرورتی نداشت یک کارگردان زن را انتخاب کنیم، سازمان زیاد با نگاه خاص زنانه موافق نبود و دلیل آن را نمیدانم. البته در زمان پخش این مجموعه اصلاحات کمی صورت گرفت.
سیدزاده درباره انتخاب رزیتا غفاری برای نقش محوری این مجموعه گفت: خانم غفاری پیشنهاد ناظر کیفی بود که از سوی شبکه مطرح کرد و من هم پذیرفتم. آقای افشار هر بازیگری که برای این پروژه خواست، جذب کردم. در مجموعه "روزهای زیبا" از بازیگران حرفهای استفاده کردم تا ضعف قصه را جبران کنم.
نظر شما