شعبان اسدی در حاشیه همایش مرتع و مرتعداری مرکز آموزش جوانشیر در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: 83 میلیون هکتار از عرصه های منابع طبیعی را نیز مرتع تشکیل می دهد.
وی ادامه داد: عامل 70 درصد تخریب منابع طبیعی انسانی است و باید برای جلوگیری از تخریب بیشتر اقدامات لازم انجام شود.
این مسئول بیان کرد: 30 درصد بقیه تخریب نیز توسط عوامل طبیعی، آتش سوزی و حوادث غیرمترقبه صورت می گیرد.
اسدی خاطرنشان کرد: این 30 درصد در بسیاری از موارد قابل جلوگیری نیست اما در زمینه تخریب انسانی می توانیم جلوگیریهی لازم را انجام دهیم.
مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور اظهار داشت: برای کاهش و رفع تخریب منابع طبیعی به ویژه جنگلها طی برنامه چهارم توسعه حدود 15 میلیون لیتر نفت به صورت رایگان در اختیار ساکنان عرصه های جنگلی و مناطق دوردست قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد واحدهای نانوایی، توزیع لوازم گازسوز و نیز پخش سیلندرهای گاز بین ساکنان جنگلها و مناطق دوردست، علاوه بر حفظ مراتع و جنگل در بهبود وضعیت رفاهی و معیشتی آنها نیز تاثیر فراوانی دارد و باید به این امر توجه ویژه ای داشته باشیم.
آشنایی کارشناسان با مباحث کنترل بیولوژیک و میکروبیولوژی آفات ضرورت دارد
اسدی در بخش دیگری از سخنان خود نیز در خصوص کنترل بیولوژیک آفات نیز یادآور شد: آشنایی بیشتر کارشناسان منابع طبیعی با مباحث کنترل بیولوژیک و میکروبیولوژی آفات پروانه ای جنگلها و آشنایی با سموم و کنترل کننده های جوندگان موذی یک ضرورت است و به همین منظور چند گردهمایی برگزار شده است.
این مسئول اضافه کرد: برگزاری چنین گردهمایی هایی در حفظ جنگلهای کشور تاثیر فراوانی دارد و باعث می شود در این زمینه بیش از پیش موفق باشیم.
نظر شما