به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مهدی سویزی ظهر سه شنبه در همایش کشوری مشاورین روسای سازمان های آموزش و پرورش سراسر کشور در امور بانوان که در مرکز تربیت معلم شهید کامیاب برگزار شد افزود: اگر این سیاست در شورای فرهنگی اجتماعی زنان که یکی از شوراهای اقماری شورای عالی انقلاب فرهنگی است تصویب شود از آنجا که به شورای عالی خواهد رفت و پس از تصویب جهت اجرا وجاهت قانونی پیدا خواهد کرد.
مدیر کل دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این سیاست تدوینی پیشنهادی نگاهی هم به وضعیت زنان فرهنگی در حوزه های آموزشی، پرورشی و اداری شده تا از فضای عدالت اداری بهره برداری کامل داشته باشند.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین رخدادهایی که در مورد زنان تا پایان سال 87 اتفاق افتاده بحث رشد مدیریتی زنان در سازمان آموزش و پرورش بوده است، خاطرنشان کرد: سال گذشته رشد مدیریتی از مرز 170 درصد هم گذشت به طوری که باعث شد انتصاب دو معاون وزیر زن یک قائم مقام وزیر زن، پنج مدیر کل زن، یک رئیس سازمان زن و دهها معاون رئیس سازمان و روسای نواحی مناطق را داشته باشیم.
سویزی تصریح کرد: در راستای عدالت آموزشی برای بهره مندی هر چه بیشتر دختران دانش آموز از فرصتهای آموزشی، مراکز شبانه روزی دخترانه در مناطق محروم به تجهیزات بهداشتی، فرهنگی و ورزشی تقویت و مجهز شدند تا فضای مساعدتری برای تحصیل آنها در این مراکز فراهم شود.
وی همچنین گفت: محورهای مهمی مثل محرومیت زدایی، هدایت تحصیلی، شاداب سازی و سلامت و بهداشت روانی دختران از جمله موضوعات حائز اهمیت است که در پیش نویس سیاست ها به عنوان اصول پیشنهادی و تدوین شده است.
نظر شما