محمد سرور در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین گفت: در حال حاضر سه هزار دستگاه آمبولانس تیپ B در مراکز اورژانس کشور به خدمت گرفته شده که 300 دستگاه آن فرسوده است و باید به تدریج از چرخه خارج شود.
وی افزود: در مجموع قرار است هزار دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان خودرویی اورژانس کشور اضافه شود که 500 دستگاه در حال توزیع است و 300 دستگاه نیز در ماه های آینده توزیع خواهد شد.
معاون عملیات مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور تصریح کرد: به منظور تقویت و تجهیز مراکز اورژانس 200 دستگاه موتورسیکلت برای راه اندازی اورژانس موتوری در استانها و 70 دستگاه اتوبوس آمبولانس نیز خریداری و در اختیار مراکز شهرستانها قرار خواهد گرفت.
وی یادآور شد: با دو میلیارد تومان اعتبار برای هر دستگاه آمبولانس موجود در مراکز حدود شش قلم تجهیزات پزشکی خریداری و در خودروها نصب خواهد شد.
این مسئول اعتبار لازم برای تجهیز و نوسازی آمبولانسها، راه اندازی امداد موتوری و امداد اتوبوسی کشور را 100 میلیارد تومان اعلام کرد.
وی استفاده از نیروهای متخصص و دانشگاهی در اورژانس را در ارتقا کیفی خدمات موثر دانست و گفت: در حال حاضر یک هزار و 200 دانشجو در دانشگاه های علوم پزشکی و در رشته های فوریتهای پزشکی تحصیل می کنند که تاکنون 700 دانشجو فارغ التحصیل و در مراکز اورژانس سراسر کشور مشغول به خدمت شده اند.
وی توجه به آموزش ضمن خدمت را از دیگر اولویتهای مرکز مدیریت اورژانس ذکر کرد و اظهار داشت: سالانه 80 هزار ساعت آموزش و دوره های کارگاهی برای نیروهای شاغل در مراکز اورژانس کشور پیش بینی و اجرا می شود.
نظر شما