۱۰ آبان ۱۳۸۸، ۱۳:۴۸

محمدباقر الفت:

نیمی از قضات خوزستان غیربومی هستند

نیمی از قضات خوزستان غیربومی هستند

اهواز - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری استان خوزستان گفت: نیمی از قضات این استان غیربومی هستند و نمی توان با درخواست انتقال همه آنها به خارج از استان موافقت کرد

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، محمدباقر الفت در جمع مسئولان قضایی و قضات دادگستری شهرستان اندیمشک با بیان اینکه در سیستم قضایی تبعیض جایی ندارد و نباید به گونه ای با قاضی رفتار شود که احساس کند بیرون از این مجموعه قرار دارد، اظهار داشت: جابجایی ها و ترفیعات باید با ضابطه صورت گیرد البته استثناهایی وجود دارد.

وی با بیان اینکه هر سازمان گرفتاری های خاص خود را دارد، افزود: کشور ایران پهناور است و اقلیم و فرهنگ های مختلفی دارد و توزیع قضات غیربومی در میان استانهای دوردست مسئله قهری و اجباری است.

مقام عالی قضایی در استان خوزستان با بیان اینکه هرکس بسته به ظرفیت ها و توانایی اش باید به کار گرفته شود، از مسئولان قضایی خواست تا در کنار گفتن مشکلات مجموعه خود، برنامه و پیشنهادات خود را نیز مطرح کنند تا با بررسی راه حل های مختلف بهترین راه انتخاب شود.

وی درباره طرح کمیسیون چرخش قضات استان خوزستان، گفت: پیش نویس این شیوه نامه برای تمام قضات ارسال شد ه است تا با ارائه نظرات و پیشنهادات خود، شیوه نامه کامل تری تهیه شود.

الفت با بیان اینکه هنگام بررسی درخواست انتقال قاضی، دادستان و رئیس دادگستری مربوط نیز باید در این کمیسیون شرکت داشته باشند، افزود: این شیوه نامه پس از تصویب در استان به تصویب قوه قضاییه خواهد رسید تا در مدیریت های بعدی نیز اعمال شود.

محمدباقر الفت همچنین در جمع مسئولان قضایی و قضات دادگستری شهرستان دزفول اظهار داشت: ارائه حرف های تکراری در یک کلاس، آموزش محسوب نمی شود. آموزش باید بر اساس نیاز و پس از انجام سطح بندی صورت گیرد.

رئیس کل دادگستری استان خوزستان درباره درخواست انتقال قضات، گفت: نیمی از قضات استان غیربومی هستند و نمی توان با درخواست انتقال همه موافقت کرد. ضمن این که شرایط کار در استان خوزستان به مراتب بهتر از بسیاری از استان های دیگر است.

الفت گفت: امیدوارم روزی برسد که ما قضاوت کنیم و تحصیل کردگان و باتجربه های رشته مدیریت، اداره امور دادگستری ها را به دست بگیرند.

وی با بیان اینکه بیان صرف مشکلات، فرهنگ بدی است که در دستگاه قضایی جا افتاده است، افزود: وظیفه دستگاه قضایی ایجاد امنیت در جامعه است و شکایت قضات، دادستان و رئیس دادگستری از ناامنی در حوزه قضایی اش نشان دهنده ضعف آن مجموعه است.

الفت افزود: قضات باید روحیه خود را حفظ کنند و اگر قضاتی که بر اثر مشکلات روحیه شان عوض شده است بر امور دادگستری حاکم شوند، دیگر نمی توان گفت آن مجموعه طبق توصیه های حضرت علی(ع) اداره می شود.

وی ادامه داد: یکی از گرفتاری های عمده در تشکیلات قوه قضایی قاضی بودن مدیران دادگستری هاست که باعث شده تا محافظه کارانه برخورد کنند در حالی که مدیریت با این دیدگاه صحیح نیست.

کد خبر 974667

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha