ابراهیم علوانی در گفتگو با خبرنگار مهر در شادگان هدف از این اقدام را بهبود کیفیت آب و عرضه آب سالم و بهداشتی به شهروندان عنوان کرد و گفت: وقوع خشکسالی در دو سال گذشته و به تبع کاهش دبی منابع و تأثیر این پدیده بر منابع آبی موجب شوری آب شرب در این شهر شد که این امر خود هزینه هایی را به مشترکان برای تأمین آب مناسب تحمیل کرد.
وی افزود: به همین منظور شرکت آبفای خوزستان پس از انجام مراحل مختلف بررسی و مطالعات، احداث و راه اندازی آب شیرین کن (RO) در مقیاس بالا را به عنوان گزینه نخست رفع این مشکل در شهر شادگان و در مجموع شهرهای جنوبی استان پیش بینی کرد.
مدیر آبفای شادگان اظهار داشت: پس از خرید تجهیزات و حمل آن به شهر شادگان دو دستگاه آب شیرین کن (RO) با ظرفیت تولید دو هزار مترمکعب آب شیرین در شبانه روز در محل تأسیسات مرکزی نصب و راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه آب تولیدی توسط این دستگاه از طریق آب پخش های نصب شده در سطح شهر به مردم عرضه می شود، قیمت یارانه ای آب عرضه شده را لیتری 9 ریال (بشکه 20 لیتری 18 تومان) عنوان کرد.
علوانی همچنین به استقبال چشمگیر مردم از عرضه آب شیرین اشاره کرد و اذعان داشت: کیفیت مناسب، EC (شوری آب) پائین و ارزان بودن آب عرضه شده در مقایسه با بازار باعث استقبال بسیار خوب شهروندان شده است، به طوریکه در حال حاضر شهروندان در هر ساعت از شبانه روز می توانند آب شرب مورد نیاز خود را تأمین کنند.
نظر شما