یوسفعلی درون پرور در گفتگو با خبرنگار مهر در ورامین گفت: مصوبات و پروژه های سفر دوم ریاست جمهوری 279 مصوبه بوده که با توجه به مصوبات فراگیر در سطح استان به 381 مصوبه می رسد که 615 پروژه برای کل استان را در بر می گیرد و علاوه بر آن، پروژه های ملی و استانی از این سفر باقی مانده که هنوز تقسیم و تفکیک نشده است.
وی افزود: پروژه هایی برای شهرستانهای استان و حتی تهران بزرگ در نظر گرفته شده است که با توجه به نیازمندیهای هر شهرستان، بین آنها توزیع خواهد شد.
تعهدات ملی و استانی آموزش و پرورش
معاون عمرانی استانداری تهران تصریح کرد: تبدیل به احسن کردن دارایی های منقول و غیرمنقول آموزش و پرورش استان برای خرید مدارس استیجاری و احداث، راه اندازی یا تکمیل مدارس از جمله این تعهدات است.
وی افزود: اجازه داده می شود مدارس یا املاکی که متعلق به آموزش و پرورش استان است و نیازی به آنها نیست به کمیسیونهای مربوطه مثل کمیسیون ماده پنج برود و آن ملک با قیمت گذاری، تبدیل به احسن شود.
درون پرور هدف از این کار را خریداری فضاهای مورد نیاز آموزش و پرورش یا خرید فضاهای قابل تملک دانست و افزود: تعیین تکلیف و اتمام پروژه های نیمه تمام آموزش و پرورش که موضوع ماده 18 قانون شوراهای آموزش و پرورش در استانها و شهرستانها و مناطق آموزش و پرورش است، از این تعهدات است.
وی تصریح کرد: اعتبار مورد نیاز این امور در نیمه دوم سال 1388 و در طول سال 1389 به آموزش و پرورش اختصاص داده شده و سهم هر شهرستان نیز در آن مشخص خواهد شد.
اختصاص یکهزار میلیارد ریال وام قرض الحسنه
معاون امور عمرانی استانداری تهران افزود: در ردیف اعتبارات بانک مرکزی جمهوری اسلامی، اختصاص حدود 300 میلیارد ریال وام قرض الحسنه دیده شده است.
وی تأکید کرد: این اعتبار جهت پرداخت به متقاضیان واجد شرایط در سطح استان تهران با معرفی استاندار است که سهم شهرستانهای استان به زودی اعلام خواهد شد.
درون پرور افزود: اختصاص حدود 700 میلیارد ریال قرض الحسنه از طریق بانکهای عامل جهت اجرای طرحهای اشتغالزایی نیز در نظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: حداکثر میزان اختصاص یافته به این موضوع برای هر طرح 100 میلیون ریال است.
معاون استاندار تهران افزود: افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد و بهزیستی، با تأیید و نظارت کار گروه اشتغال استان تهران از این اعتبارات استفاده خواهند کرد.
پایانه های صادراتی در استان تهران
وی تأکید کرد: وزارت بازرگانی مکلف شده که امکان سنجی پایانه های صادراتی در کرج، رباط کریم و پاکدشت را به واسطه بخش های خصوصی و تعاونی انجام دهد.
درون پرور افزود: وزارت بهداشت و درمان نیز احداث بیمارستانهای شریف آباد پاکدشت، ساوجبلاغ و قرچک را علاوه بر مصوبات سفر در تعهدات ملی خود دارد.
وی احداث مراکز پزشکی قانونی شهر تهران، رباط کریم، نظرآباد و پاکدشت را نیز از محل لایحه بودجه سال 1388 در دستور کار دانست.
معاون استاندار تهران افزود: در بخش راه و ترابری، احداث قطار حومه ای تهران به اسلامشهر، رباط کریم، کرج، شهریار، شهرقدس، فردیس، دماوند و پاکدشت پیش بینی شده است.
وی عنوان کرد: بهسازی محور قدیم شریف آباد پاکدشت - پیشوا که جزو مصوبات سفر دوم است از تعهدات وزارت راه و ترابری است.
احداث شهرکهای صنعتی در چهار شهرستان
معاون امور عمرانی استانداری تهران افزود: وزارت صنایع مکلف به مطالعه و ایجاد شهرکهای صنعتی در شهرستانهای شهریار، اسلامشهر، ساوجبلاغ و پاکدشت شده است.
وی در خصوص پروژه های وزارت کار گفت: تسریع در تکمیل و تجهیز مجتمعهای ورزشی کارگران پاکدشت، باقرآباد ری، دماوند، شهریار، فیروزکوه، تهران، شماره 2 ورامین، رباط کریم و ساوجبلاغ از این جمله است.
درون پرور در بخش مرتبط با وزارت مسکن تأکید کرد: تسریع در شروع عملیات اجرایی بیمارستان یکصد تختخوابی پاکدشت و 62 تختخوابی رباط کریم و اجرای طرح هادی سه روستا از منابع مالی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پاکدشت، از تعهدات این وزارتخانه است.
وی در بخش نیرو، تأمین آب شهرکهای صنعتی ساوجبلاغ و عباس آباد پاکدشت را از اولویت ها دانست.
این مسئول استانی، پروژه های بخش تربیت بدنی را تأمین اعتبار جهت احداث مجموعه های ورزشی پنج هزار نفری در ساوجبلاغ و پاکدشت عنوان کرد.
درون پرور در پایان افزود: با پایان عملیات اجرایی مصوبات سفر دوم ریاست جمهوری، تحول عظیمی در سطح استان تهران پدید خواهد آمد.
نظر شما