۱۲ آبان ۱۳۸۸، ۱۴:۳۱

پیشرو عنوان کرد:

نبود مدیریت مالی صحیح مشکل 90 درصد واحدهای تولیدی کشور

نبود مدیریت مالی صحیح مشکل 90 درصد واحدهای تولیدی کشور

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر عامل بانک صنعت و معدن کشور با اشاره به اینکه مدیریت مالی صحیح در واحدهای تولیدی حاکم نیست اظهار داشت: متاسفانه نبود مدیریت مالی صحیح مشکل اساسی 90 درصد واحدهای تولیدی کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا پیشرو پیش از ظهر سه شنبه در جلسه بررسی وضعیت واحدهای ایجادی آمایش صنعت و معدن کشور در ساری افزود: مهندسی و مدیریت مالی صحیح باید در واحدهای تولیدی کشور لحاظ شود.

وی خاطر نشان کرد: از واحدهای تولیدی کشور استدعا داریم که مهندسی مالی را در واحدهای خود در نظر گرفته تا مشکل اساسی واحدهای تولیدی رفع شود.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور با اشاره به اینکه طرح آمایش صنعت و معدن کشور از طرحهای مهم دولت برای ایجاد توازن منطقه ای و برقراری رشد متوازن و منطقی بین استانهای مختلف در صنعت و معدن بوده است، تصریح کرد: با تدبیر وزیر صنایع و معادن کارگروه حمایت از تولید توانسته بسیاری از مشکلات واحدهای صنعتی کشور را رفع کند.

پیشرو با بیان اینکه تاکنون 500 میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک صنعت و معدن مازندران به واحدهای صنعتی و معدنی استان اختصاص یافته است یادآور شد: 100 طرح صنعتی و معدنی مازندران مشمول دریافت تسهیلات از این بانک شدند.

وی با اعلام این مهم که شعبه دوم بانک صنعت و معدن مازندران به زودی در شهرستان آمل راه اندازی می شود، افزود: قصد داریم شعبات بانک صنعت و معدن استان را در شهرستان های صنعتی قائم شهر و تنکابن ایجاد کنیم.

پیشرو با تاکید بر استفاده واحدهای صنعتی از کانونهای مشاوران جهت اعطای تسهیلات از بانک صنعت و معدن در عین حال معرفی مشاوران به بانک اختیاری است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور با اشاره به اینکه در چارچوب پویا کردن بانک در استان اختیارات شعب را افزایش دادیم گفت: هم اکنون بانک صنعت و معدن مازندران تا سقف چهار میلیارد تومان اختیار پرداخت تسهیلات را دارد.

به گفته وی، واحدهای تولیدی که محل اجرای طرحشان توجیه بوده نیاز به وثایق ندارند.

پیشرو با بیان اینکه با تمرکز حسابهای صنعتگران در بانک صنعت و معدن می توانیم سقف اعتباری برای اعطای تسهیلات به واحدها را در این بانک افزایش دهیم افزود: امسال شش هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب 35 طرح از طریق بانک صنعت و معدن مازندران به واحدهای صنعتی و معدنی استان اختصاص می یابد.

معاون برنامه ریزی استانداری مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه سهم ارزش افزوده صنعت استان را پایین دانست و گفت: سهم ارزش افزوده صنعت مازندران در کشور یک درصد است.

ولی الله فرزانه افزود: نگاه منفی ملی به استان در گذشته مازندران را در ردیف استان های کمتر توسعه یافته قرار داده است.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون تنها 30 درصد کارگاه های تولیدی و صنعتی استان بالای 10 نفر پرسنل داشته و مابقی در قالب صنایع کوچک ایفای نقش می کنند.

معاون برنامه ریزی استانداری مازندران با اشاره به اینکه در حال حاضر 930 هزار نفر در مازندران شاغل محسوب می شوند تصریح کرد: بر اساس سرشماری نفوس و مسکن استان در حال حاضر 650 کارگاه تولیدی در مازندران فعالیت دارند.

فرزانه با بیان اینکه صادرات، ارزش افزوده و تولید و سرمایه گذاری واحدهای صنعتی استان در سالهای اخیر رشد چشمگیری یافته است گفت: توسعه صنعتی استان در سال های اخیر هنوز محرومیت فزاینده مازندران را رفع نکرده است.

مرتضی هاشم پور، رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران نیز در سخنانی با اشاره به اینکه مازندران با مصوبه دولت نهم وارد مرحله نوینی از فعالیت های توسعه ای در حوزه صنعت شده است گفت: تاکنون 49 طرح آمایش صنعت و معدن مازندران با اعتباری بالغ بر 578 میلیارد ریال به بانک های استان برای اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی مازندران تخصیص یافته است.

وی تعداد طرحهای نیمه تمام صنعتی استان جهت دریافت تسهیلات سرمایه در گردش را 36 طرح ذکر کرد و افزود: تاکنون 18 طرح صنعتی استان در قالب طرح های ایجادی از طریق کارگروه صنعت و معدن مازندران برای اعطای تسهیلات به بانکها معرفی شدند. 

کد خبر 976275

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha