به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری اکلشیا، بیش از 100 نفر از رهبران دینی در آستانه برگزاری همایش مهم بینالمللی درباره فساد به بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحده نامه نوشتند که این اقدام مورد حمایت سازمانهایی چون کافود، امداد مسیحی، امداد اسلامی و تیرفاند قرار گرفت.
فعالان ستادها و شخصیتهای آکادمیک مدتها اظهار داشتند که فساد افراد فقیر و آسیبپذیر را بیشتر دچار صدمه میکند. آنها اشاره کردهاند که فساد تبعات بسیاری برای جامعه خواهد داشت.
طارق رمضان استاد دانشگاه آکسفورد اظهار داشت: فساد مرکز تجربه فقر است. برای جوامع فقیر فساد مانعی غیرقابل نفوذ در آموزش، بهداشت و زندگی همراه با نجابت است. فرصت و ایمان از مواردی هستند که فساد در جامعه آنها را به یغما میبرد.
دولتها در کشورهای فقیر غنی به عدم جدی گرفتن فساد در سالهای اخیر متهم شدهاند. سال گذشته سازمان همکاری و توسعه اقتصادی بهشدت مقامات بریتانیا را برای متوقف کردن بررسیها و تحقیقات خود درباره فساد مورد انتقاد قرار داد.
همایش این هفته در دوحه با هدف احیای بحثها درباره اجرای توافقنامه ضد فساد سازمان ملل متحد برگزار میشود. رهبران دینی اظهار میدارند که موفقیت این جلسه به تصویر یک دیدگاه مؤثر درباره مکانیسمی به منظور نظارت بر اجرای این توافقنامه بستگی دارد.
اسقف اعظم سیپرین کیزیتو از اوگاندا اظهار داشت: دو مؤلفه ضروری برای بررسی این فرآیند وجود دارند. مؤلفه اول شفافیت از طریق انتشار گزارشها است و مؤلفه دوم اینکه سازمانهای جامعه مدنی از جمله گروههای دینی هستند که میتوانند با جوامعی که درحال تجربه فقر هستند ارتباط برقرار کنند.
کیزیتو تأکید کرد که بررسی این مکانیسم باید جایی برای صداهای زنان و مردانی باز کند که در فقر زندگی میکنند.
نظر شما