به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محمود صیاد بورانی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: هم اکنون متقاضیان زیادی در استان به این فعالیت روی آورده یا در مراحل مقدماتی احداث کارگاه تکثیر و پرورش ماهیان زینتی است.
وی ادامه داد: از آنجایی که پرورش این گونه ماهی ها در پارکینگ منازل، اطاقهای محل سکونت و حیاط منازل و با آب شهری امکان پذیر است، تولید 10 هزار قطعه از این گونه در فضایی با مساحت 15 مترمربع، اشتغال مناسبی را برای یک نفر به صورت مستقیم ایجاد می کند.
صیاد بورانی افزود: از طرف دیگر هزینه اندک خرید تجهیزات و پتانسیل لازم برای آموزش و توجیه فنی متقاضیان در استان وجود دارد و همین امر باعث شده است که از ابتدای سال جاری تاکنون یک میلیون و 200 هزار قطعه انواع گونه های ماهیان زینتی در 50 کارگاه توسط 75 نفر از فعالان استان تولید شده و پیش بینی می شود این تعداد تا پایان سال به 18 میلیون قطعه افزایش یابد.
مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی استان زنجان ادامه داد: انواع ماهیان اسکار، آنجل، سوروم، گلد فیش، زبری، دیسکس، گرین تیلور، لجن خوار، مونی و ... در استان تولید می شود.
صیاد بورانی افزود: عمدتا به استانهای مجاور از قبیل قزوین، همدان، آذربایجان غربی و تهران صادر می شود همچنین برنامه صادرات این ماهیان به کشورهای عراق و آذربایجان در دستور کار قرار دارد.
نظر شما