احمد اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر در زاهدان با اعلام این خبر اظهار داشت: یکی از موارد استفاده انرژی خورشیدی ساخت خانه های است که با دریافت انرژی خورشیدی و هدایت آن جهت مصارف روزمره با هدف مصرف حداقل انرژی گرمایشی و سرمایشی می توان به خواص مواد مورد استفاده در ساختمان ها از قبیل نوع، جنس و کیفیت مصالح پی برد.
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: به این ترتیب می توان به هدف ذکر شده که همان مصرف کمتر انرژی مکانیکی و استفاده بیشتر از انرژی لایزال خورشیدی در ساختمان ها است، دست یافت.
وی اعلام کرد: این دانشگاه در حال ساخت خانه خورشیدی به عنوان الگوی مناسب سازی ساختمان جهت دریافت، انباشت و توزیع انرژی خورشیدی است که در جهت مطالعه ساخت خانه های با صفر انرژی قرار دارد.
اکبری همچنین از تأسیس پژوهشکده انرژی خورشیدی دانشگاه سیستان و بلوچستان در راستای سیاست اصلاح الگوی مصرف خبر داد و گفت: این پژوهشکده به منظور انجام مطالعات و بررسی های لازم در خصوص چگونگی استفاده از انرژی خورشیدی با توجه به اقلیم مناسب استان سیستان و بلوچستان در این دانشگاه تأسیس شده است.
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان اضافه کرد: بنای پژوهشکده انرژی خورشیدی این دانشگاه در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع شامل فضاهای اداری، 150 مترمربع سوله کارگاهی، یک حلقه چاه مربوط به تشکیلات آب شیرین کن خورشیدی در حال ساخت است.
احمد اکبری خاطر نشان کرد: ساخت بنای این پژوهشکده تاکنون بالغ بر 150 میلیون تومان هزینه در برداشته است.
نظر شما