به گزارش خبرگزاری مهر، در بخشی از نامه 9 صنف خانه سینما آمده است: بیش از یک ماه از ممنوعالخروج شدن تعدادی از همکاران ما میگذرد. آنها در روزهایی که شما به نمایندگی از ایران در یونسکو شرکت کرده بودید با برخوردی زننده از انجام سفرهای فرهنگی بازماندند. سینماگران قرار بود در مهمترین مجامع سینمایی جهان به نمایندگی از سینمای ایران حاضر شوند.
در ادامه نامه اهالی سینما تاکید شده است: وزیران فرهنگ و ارشاد اسلامی به حیث شخصیت حقوقی خود در این مجامع شرکت میکنند و نمایندگی فرهنگی آنان به وکالت است. حال آنکه هنرمندان خود به اصالت نماینده فرهنگ این سرزمین هستند و این نمایندگی فرهنگی به اراده غیر از آنان سلب نمیشود.
در بخشی دیگر از نامه میخوانیم: در حالی که پیگیری و رسیدگی به این امور به طور طبیعی وظیفه وزارت ارشاد است، اینک سکوت آن وزارتخانه را چگونه میتوان تعبیر کرد؟ آیا جناب عالی هم چون معاون سینمایی محترم معتقدید وزارت ارشاد تنها در زمینههای فرهنگی و هنری مسئول هنرمندان است و در زمینههای قضایی و امنیتی مسئولیت ندارد؟
در ادامه یادداشت آمده است: صنوف سینمایی تاکنون با خویشتنداری از دست زدن به هر اقدامی در قبال این بیقانونیها خودداری کرده و منتظر واکنش جناب عالی ماندهاند. در حالی که همکاران ما چهرههای شاخص سینمای ملی ایران هنوز بین شعب وزارت اطلاعات و دادگاه انقلاب سرگردانند بدون آنکه علت واقعی توقیف گذرنامههایشان را بدانند.
روسای 9 صنف خانه سینما در پایان تاکید کردهاند: لذا از جناب عالی درخواست میشود با احساس وظیفه در این زمینه موضوع را پیگیری فرمایید. صنوف سینمایی در راستای حل مشکلات موجود آماده همکاری با جناب عالی هستند. بدیهی است برای تصمیمگیری در مورد اقدامهای آتی خود در انتظار پاسخ جناب عالی هستیم.
رئیس انجمن بازیگران داود رشیدی، رئیس کانون کارگردانان علیرضا رئیسیان، رئیس کانون فیلمنامهنویسان فرهاد توحیدی، رئیس انجمن تهیهکنندگان مستند مرتضی رزاقکریمی، رئیس کانون تدوینگران حسین مؤئینی، نایب رئیس انجمن مستندسازان بهرام عظیمپور، رئیس کانون آهنگسازان مجید انتظامی، رئیس انجمن فیلم کوتاه نقی نعمتی و رئیس انجمن فیلم انیمیشنن ورالدین زرینکلک این نامه را امضا کردهاند.
نظر شما