محسن مظفری در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: بر اساس دستور استانداری، شورای مسکن استان میتواند تعداد افراد متقاضی مسکن و عضو در این گروهها را با توجه به وجود زمین تا ۱۰ نفر افزایش دهد.
وی با تاکید بر اینکه استان مرکزی در زمینه مسکن مهر در کشور از وضعیت خوبی برخوردار است، خاطر نشان کرد: اکنون۱۲۲ تعاونی با ۵۰ نفر پرسنل در استان مشغول ساخت و ساز هستند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در سطح استان تعداد دو هزار واحد، پروانه ساخت کسب کردهاند، تصریح کرد: در صورت تمایل مردم، برای این دو هزار واحد باید تعاونی تشکیل شود تا زمان کمتری برای تحویل مسکن این افراد صرف شود و این در حالی است که به هیچ عنوان نباید این ساختمانها از چهار طبقه تجاوز کنند.
مظفری در خصوص میزان سرمایه لازم برای بخش خدمات گفت: در بحث خدمات باید یک سوم هزینهها از طرف مسکن و شهرسازی، یک سوم از میزان اعتبارات استانی و یک سوم دیگر از بودجه تأمین ملی کشور تامین شود.
وی ادامه داد: در این راستا تعداد ۴۰۰ واحد مسکونی در سطح استان توسط مسکن مهر برای مددجوییان کمیته امداد امام خمینی(ره) ساخته میشود.
مظفری سهمیه خیرین مسکن ساز را در استان دو هزار و ۵۰۰ واحد دانست و افزود: با توجه به این که این افراد خیر، تامین کننده منابع مالی لازم برای ساخت این واحدهای مسکونی هستند، از اینرو این افراد می توانند کمک شایانی به حل قسمتی از مشکل مسکن افراد در سطح استان، کنند.
مدیر کل تعاون استان مرکزی اظهار کرد: با توجه به تقسیم بندی زمین در شهرستان های زیر ۲۵ هزار نفر استان، بهتر است ساختمانها در یک طبقه احداث شود چراکه به هیچ هنوان در این شهرستانها با محدودیت زمین مواجه نیستیم.
مظفری افزود: طبق قانون، مسکن و شهرسازی موظف است نسبت به همکاری و صدور مجوز به متقاضیان کمک کند تا در کوتاه ترین بازه زمانی شاهد کاهش تعداد افراد مستاجر باشیم.
وی توضیح داد: در حال حاضر ۱۱ هزار و ۳۸۵ متر مربع زمین در سطح استان به این طرح اختصاص داده شده که در ۲۹ هزار و ۸۰۲ واحد ساخته میشوند.
نظر شما