به گزارش خبرنگار مهر در بابلسر، دکتر قاسم علیزاده افروزی، رئیس دانشگاه مازندران در آئین افتتاحیه این همایش در سخنانی اظهار داشت: در گروه های اجتماعی و انسانی احساس همدردی و اعتمادسازی جای خود را به خشونت و تجاوز داده است و دلیل اصلی آن دور شدن انسان از آموزه های دینی و معرفتی است.
وی با بیان اینکه بدون شک آرامش و امیدواری در دین و آموز های دینی وجود دارد، اظهار داشت: کاهش نگرانی، درمان بیماری های روانی، پاسخگویی به ناملایمات اجتماعی و تنهایی انسان از عملکردهای مهم و تاثیرگذار دین و معرفت دینی است که بشر امروز به آن بی توجهی می کند.
رئیس دانشگاه مازندران در ادامه با تاکید بر اینکه انسان برای رسیدن به سعادت و رستگاری باید به دین و ارزشهای دینی روی بیاورد، گفت: بشری که به دین و معرفت بی توجهی کند به سعادت نخواهد رسید و در نتیجه زیاده خواهی، سلطه طلبی، پندارهای مادی و دنیوی و پیرو هواهای نفسانی خواهد شد.
وی افزود: در این همایش از 160 مقاله پذیرفته شده 49 مقاله در کتاب همایش مسائل اجتماعی چاپ و 13 مقاله نیز به صورت تئوری و سخنرانی ارائه شده است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مازندران نیز در سخنانی در این همایش راه برون رفت از مشکلات اجتماعی استان و رسیدن به توسعه اجتماعی را مبتنی بر تصمیمگیری علمی عنوان کرد و گفت: باید از طریق مستندات واقعی و حقیقی راهکارهای عملی ارائه شود.
علیرضا جمشیدی دگرگونی ساختارها و روابط را برای حل مشکلات و مسائل ضروری توصیف کرد و افزود: مشکل فلسفه غرب نگاه غیر دینی است و ما باید براساس مکاتب وحیانی بسیاری از مشکلات پیش روی جامعه را حل کنیم.
نظر شما