محمد رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: هنر شیشه گری به عنوان یکی از هنرهای صنایع دستی بومی شهداد که از هزاران سال سابقه تاریخی برخوردار است پس از گذشت 40 سال احیاء شد.
وی گفت: کوره شیشه گری شهداد از امروز دوباره روشن شد و امید دوباره برای احیاء این هنر منحصر بفرد شهداد دوباره شکل گرفته است.
وی افزود: به دلیل اینکه استادکاران این هنر در شهداد فوت کرده اند با استفاده از یک استادکار اصفهانی و 10 نفر هنرجو، این هنر به صورت مجدد در این منطقه رونق گرفته است.
وی هدف از ساخت کوره شیشه گری در شهداد را احیای هنر شیشه گری در این بخش و ایجاد اشتغال ذکر کرد و افزود: با رونق هنر شیشه گری در شهداد برای 10 نفر به صورت مستقیم اشغالزایی خواهد شد.
سرپرست میرات فرهنگی شهداد خاطرنشان کرد: برای تهیه مواد اولیه این هنر 14 تن ضایعات شیشه جمع آوری شده است و این درحالیست که در گذشته مواد اولیه شیشه گری در شهداد وجود داشته که در حال حاضر دو نقطه برای کشف سنگ سیلیس و احیای معادن این سنگ نیز شناسایی شده است.
رحمانی اضافه کرد: آموزش هنر شیشه گری به مدت شش ماه در شهداد انجام می گیرد و پس از آن مرحله تولید آثار شیشه آغاز می شود.
رحمانی عنوان کرد: مهمترین محصول صنعت شیشه گری شهداد " شیشه های بغلی" است که هم اکنون نیز بازار خوبی برای فروش محصولات این صنعت وجود دارد.
نظر شما