به گزارش خبرنگار مهر در یزد، رئیس جهاد دانشگاهی کشور بعد از ظهر چهارشنبه در این مراسم اظهار داشت: فعالیتهای جهاد دانشگاهی در سطح کشور بر مبنای توسعه علمی و فناورانه در بستر فرهنگی انجام می شود که این نوع فعالیتها در نهایت به سمت شکوفایی اقتصاد و حضور پرفروغ در جهان پیش می رود.
حمیدرضا طیبی با اشاره به اینکه طی چند سال اخیر کارآفرینی نیز در دستور کار جهاد دانشگاهی قرار گرفته است، عنوان کرد: در دوره مدیریت جدید در فعالیتهای جهاد دانشگاهی بررسی های مجدد انجام و جایگاه جهاد دانشگاهی در افق چشم انداز 20 ساله ترسیم شد و اهداف جهاد دانشگاهی به صورت کمی درآمد و به همه استانها ابلاغ شد.
وی با اشاره به توانمندی ها و ظرفیتهای یزد در بخشهای مختلف نظیر فناوری سرامیک، نانو مواد و فناوری معدنی و ... افزود: در حال حاضر در صدد هستیم تا همه فعالیتهای شاخص جهاد دانشگاهی را از کانال یزد انجام دهیم.
طیبی با بیان اینکه واحد استانی یزد از جهادهای بسیار خوب و فعال کشور است، بیان داشت: واحد استان یزد در هر چهار حوزه علمی، پژوهشی، کارآفرینی و فناوری دستاوردهای بسیار خوبی داشته است.
یزد به قطب علمی و فناوری سرامیک کشور تبدیل می شود
وی همچنین عنوان کرد: استان یزد به زودی به قطب علمی و فناوری سرامیک در کشور تبدیل می شود.
طیبی با اعلام این خبر تاکید کرد: مجموعه ای که در زمینه فناوری سرامیک در یزد فعالیت می کند باید همانند رویان باشد و در جهت تولید علم و فن حرکت کند و قادر باشد با بهترینهای دنیا رقابت کند.
وی اظهار امیدواری کرد که به همت استاندار یزد و همه مسئولان استانی، جهاد دانشگاهی یزد به عنوان یک الگوی خوب توسعه در کشور مطرح شود.
استاندار یزد نیز در این مراسم با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی و دستاوردهای حاصل از این پیروزی اظهار داشت: با پیروزی انقلاب اسلامی، جریاناتی از جمله ملیگراها، منافقان، کمونیستها و ... در دانشگاهها ایجاد شد و این مکان به عرصه تاخت و تاز آنها تبدیل شد که با کشیده شدن فعالیتهای آنها به خیابانها، امام (ره) دستور تشکیل شورای فرهنگی انقلاب را صادر کردند و در نهایت یکی از خروجی های این شورا، جهاد دانشگاهی بود که ثمرات بسیاری برای نظام اسلامی داشت.
اهداف جهاد دانشگاهی باید در حوزه های سازمان و آرمانی تدوین شود
محمدرضا فلاح زاده، جهاد دانشگاهی را برگرفته از ارزشهای انقلاب اسلامی دانست و تاکید کرد: اهداف جهاد دانشگاهی باید در دو حوزه سازمانی و آرمانی تدوین شود.
وی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی باید در کشور تحول عظیم علمی ایجاد کند و دانشگاه تمام عیار اسلامی و ایرانی به کشور ارائه دهد.
رئیس جهاد دانشگاهی یزد نیز در این مراسم ضمن معرفی جهاد دانشگاهی استان یزد اظهار داشت: جهاد دانشگاهی استان یزد مجموعه ای از حوزههای آموزش عالی، آزاد، پژوهشهای کاربردی، خدمات فنی تخصصی، مهندسی، فرهنگی و رسانه است.
محمدصالح شرافت همچنین با اشاره به ساختمان جدید الاحداث واحد استان خاطرنشان کرد: پروژه ساختمان مرکزی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان یزد با خرید ساختمان نیمه تمام از شرکت معدنی چادرملو در سال 85 آغاز شد و در کمتر از یک سال فاز نخست آن شامل هفت هزار و 500 متر مساحت و چهار هزار و 500 متر زیربنا و دارای 19 کلاس آموزشی، چهار سایت کامپیوتر، شش آزمایشگاه و کارگاه و 42 اتاق کاری افتتاح شد.
نگاه جهاد دانشگاهی یزد به فعالیتهای آموزشی و پژوهشی متوازن است
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی استان یزد در کنار فعالیتهای آموزشی به فعالیتهای پژوهشی و فرهنگی نگاه ویژه داشته و یکی از ویژگی های ممتاز آن رعایت تعادل بین این فعالیت هاست به نحوی که در کنار 10 گروه آموزش دانشگاهی از جمله مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق، مهندسی صنایع، علوم کامپیوتر، فرش دستباف و ... فعالیتهای پژوهشی نیز انجام می دهد و علاوه بر آن چهار گروه پژوهشی سرامیک صنعتی، نانو مواد، معدن و آمایش سرزمین به صورت فعال در مجموعه جهاد توازن آموزش و پژوهش را به وجود آورده است.
شرافت اظهار امیدواری کرد که فاز دوم مرکز آموزش عالی جهاد دانشگاهی نیز در فضایی به وسعت سه هزار متر نیز تا دهه فجر امسال به بهره برداری برسد.
نظر شما